Πληροφορίες που επικαλείται το ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg αναφέρουν ότι η Microsoft 
πρόκειται να διαθέσει τα Windows 8 στην αγορά τον προσεχή Οκτώβριο. Το ρεπορτάζ λέει, επίσης, ότι θα δούμε άμεσα και υπολογιστές με επεξεργαστές ARM. 


Πιο συγκεκριμένα, το launch του Οκτωβρίου αναμένεται να συνοδευτεί από την κυκλοφορία δεκάδων υπολογιστών με Intel CPU, ενώ θα δούμε και λίγα μοντέλα με επεξεργαστές ARM.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ακούμε για ντεμπούτο των Windows 8 τον προσεχή Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 7, οπότε είναι πολύ λογικό η Microsoft να παρουσιάσει τότε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού. 


Με αυτό τον τρόπο, οι κατασκευαστές θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους στη χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία έχει κάθε χρόνο αυξημένη κίνηση. To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ