Για να μην ξαναβρεθείς να απορείς ''γιατί δεν τελειώνει επιτέλους'', ενώ ο σβέρκος σου έχει πιαστεί, λάβε θέση και χάρισέ του το καλύτερο αλλά και πιο εύκολο στοματικό...
Βήμα Πρώτο και βασικό: Για να είσαι σίγουρη πως θα απολαύσει το στοματικό έρωτα αλλά δεν θα αργήσει να ολοκληρώσει, περιποιήσου τον εαυτό σου. Πρέπει να του δώσεις μαζί με τα φιλιά και χάδια, ένα καλό οπτικό ερέθισμα. Τουτέστιν, μην ξεκινήσεις το παιχνίδι με τα μαλλιά άλουστα, την φάτσα κουρασμένη και φορώντας πιτζάμες. Σε θέλουμε σέξι!
Βήμα Δεύτερο: λάβε την κατάλληλη θέση!
Δεν χρειάζεται να γονατίσεις μπροστά του και να πιαστούν τα ποδαράκια σου. Αν όντως χρειαστεί να γονατίσεις, έχε λεπτό μαξιλαράκι κάτω από τα γόνατα για να μην μουδιάσουν τα πόδια. Εναλλακτικά, ζήτα του να ξαπλώσει ανάσκελα και έλα μπροστά του ή στο πλάι για να τον περιποιηθείς.
Βήμα Τρίτο: προετοιμάσου σωστά!
Τα μαλλιά σου για παράδειγμα, μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στην όλη διαδικασία. Πιάσε τα μαλλάκια σου μια ψηλή κοτσίδα για να μην χρειαστεί να πετάς τριχούλες που μπαίνουν κατά λάθος στο στόμα σου πάνω στην πράξη.
Ενυδατώσου: με άλλα λόγια πιες νερό προτού ξεκινήσεις και έχε ένα ποτήρι με νερό πλάι σου σε περίπτωση που σου στεγνώσει το σάλιο. Γιατί καλό στοματικό και εύκολο χωρίς σάλιο δεν γίνεται.
Βήμα Τέταρτο: βάλε χέρι!
Το σωστό στοματικό γίνεται με σένα να παίρνεις το πέος του στο στόμα σου και να το γλύφεις. Η πρακτική είναι απλή, έλα όμως που εμείς τα κορίτσια θέλουμε να μπερδεύουμε τα πράγματα.
Ακούς κάπου ότι εκείνος απολαμβάνει το στοματικό καλύτερα εφόσον χρησιμοποιείς μόνο την γλώσσα σου, και λες να κάνεις αυτό ακριβώς. Βρε βάλε χέρι, βοήθησε μάλιστα την κίνηση και με τα δυο σου χέρια. Ακόμα κι όταν παίρνεις όλο το πέος στο στόμα σου, προσπάθησε με τα χέρια σου να χουφτώνεις απαλά τους όρχεις τους και να κάνεις μασάζ σε ολόκληρη τη βουβωνική χώρα.
Βήμα Πέμπτο: Πάρε ανάσες!
Ανάμεσα στα φιλιά και χάδια που του προσφέρεις, μην ξεχνάς να αναπνεύσεις σωστά. Όσο καλύτερες αναπνοές παίρνεις, τόσο καλύτερη και μεγαλύτερη θα είναι η αντοχή σου επί το έργω!
Βήμα Έκτο: ξέχνα το βαθύ λαρύγγι
Ό,τι κι αν σου λέει, ότι κι αν έχει δει στις αισθησιακές ταινίες, η ουσία και η αλήθεια είναι πως όλες οι νευρικές απολήξεις βρίσκονται στην κορυφή του πέους του και όχι στη βάση. Οπότε, ακόμα κι αν καταφέρεις να γίνεις το πιο βαθύ λαρύγγι, δεν θα έχεις πολλά περισσότερα να του προσφέρεις. Οπότε, αν είσαι και κουρασμένη, επικεντρώσου στο κεφαλάκι του πέους και φρόντισε η γλώσσα σου να το περιποιηθεί όσο πιο λεπτομερώς γίνεται. Ακόμα και τα χείλη σου, πρέπει να φυλακίζουν την κορυφή του πέους σφιχτά για να αυξάνεται η ηδονή του.
Βήμα Έβδομο: διατήρησε το ρυθμό
Από τη στιγμή που ξεκινάς το στοματικό πρέπει να συνεχίζεις με έναν αυξανόμενο ρυθμό μέχρι την κορύφωσή του. Μην σταματάς και ξεκινάς πάλι γιατί μόνο να καθυστερήσεις μπορείς τα πράγματα. Αν κουράζονται τα χέρια σου, φόρτσαρε με την γλώσσα. Ξεκούρασε το ένα χέρι και παίξε με το άλλο. Μην σταματάς λίγο πριν ολοκληρώσει γιατί του χαλάς όλη τη μαγεία. Τα χέρια σου είναι εκείνα που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της κίνησης και όχι τόσο το στόμα σου.
Βήμα Όγδοο: η διαχείριση της εκσπερμάτωσης
Οκ, δεν θέλεις να καταπιείς τους χυμούς του! Σεβαστό. Λίγο πριν ολοκληρώσει, φέρε το πέος του ανάμεσα στο στήθος σου και άφησέ τον να ολοκληρώσει εκεί, θα το ευχαριστηθεί το ίδιο!
Να θυμάσαι:
Το πέος δεν είναι τόσο εύθραυστο που να σπάει με το παραμικρό! Οπότε άσκησέ του πίεση χωρί να φοβάσαι!
Κάλυψε τα δόντια σου με τη γλώσσα για να αποφύγεις τα ατυχήματα που θα τον γδάρουν κυριολεκτικά!
Αν θελήσει να σου σπρώξει το κεφάλι πιο μέσα, σταμάτα και ζήτησε να μην το κάνει αυτό. Μπορεί με λόγια να σε καθοδηγήσει στο δρόμο του οργασμού του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com