Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο, ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις.


Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8.00 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία δεν θα εργαστούν από την έναρξη της βάρδιας εως τις 7.30 και από τις 10.00 το βράδυ εως τη λήξη της βάρδιας.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7.00 το πρωί και από τις 10.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα σωματεία των εργαζομένων στα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς δεν έχουν ανακοινώσει ακήμη τις κινητοποιήσεις τους.

Δεμένα τα πλοία για τέσσερις ώρες την Πρωτομαγιά


«Ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες των εργατικών αγώνων»

Στάση εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων θα πραγματοποιήσει αύριο, Πρωτομαγιά, από τις 8:00-12:00 η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στο λιμάνι του Πειραιά.

Με αυτό τον τρόπο η ΠΝΟ αποτίει «ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες των εργατικών αγώνων που με επίπονες προσπάθειες, θυσίες και αγώνες πάλεψαν για την καθιέρωση, κατοχύρωση και διεύρυνση θεμελιωδών δικαιωμάτων τα οποία σήμερα αποδομούνται, συνθλίβονται και ισοπεδώνονται λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής με τις ευλογίες και τις εντολές της τρόικας».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η ΠΝΟ «ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας, για την σφοδρή επίθεση που δέχονται κυρίαρχα δικαιώματά και για την κατακόρυφη και συνεχή υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου, διεκδικώντας ταυτόχρονα ουσιαστικές λύσεις σε κορυφαία
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com