Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 24/04/2012
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας στα ορεινά τμήματα των περιοχών αυτών τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 24 Απριλίου 2012. Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, όσον αφορά τις μέγιστες τιμές της.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο και το Ανατολικό Κρητικό σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με ενίσχυση μετά το μεσημέρι σε μέτριους 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν πρόσκαιρα σε σχεδόν μέτριους έως ισχυρούς 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ενίσχυση σε μέτριους 5 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com