Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 26/04/2012
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, όπου τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα αυξηθούν, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου από τις μεσημεριανές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου από τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com