Εσεις θα πινατε τον καφε σας σε μια αιωρα;
Αυτή ήταν προφανώς η ιδέα πίσω από το «Mahika Mano», έναν δημοφιλή χώρο στο Τόκιο, γνωστό και με την ονομασία «Hammock Cafe» ή σε... άπταιστα Ελληνικά «Αιώρα Cafe»! Το όνομα, βέβαια, τα λέει όλα, και με το παραπάνω, μάλιστα!
Μια design καφετέρια με... αιώρες!
Οι φανατικοί θαμώνες του καταστήματος απολαμβάνουν τον καφέ τους καθισμένοι όχι σε καρέκλες ή καναπέδες αλλά μέσα σε αιώρες που κρέμονται από την οροφή, σε μια προσπάθεια να αισθανθούν ακόμη πιο άνετα και τρόπον τινά... σαν στο σπίτι τους!
Μια design καφετέρια με... αιώρες!
Η πρωτότυπη καφετέρια, που βρίσκεται στην περιοχή Kichijoji του Τόκιο, είναι πλέον ένα «hot place to be», προσφέροντας ώρες χαλάρωσης στους επισκέπτες σε μια chill-out ατμόσφαιρα που ταιριάζει στη γειτονιά.
 Μια design καφετέρια με... αιώρες!
Κι αν νομίζετε πως θα βρείτε εύκολα θέση, είστε γελασμένοι! Εξαιτίας, μάλιστα, της μεγάλης αναμονής που παρατηρήθηκε από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος, αφού οι πελάτες περίμεναν αρκετές ώρες προκειμένου να... αρπάξουν μια αιώρα για να καθίσουν, οι υπεύθυνοι όρισαν ως ανώτατο χρόνο παραμονής τα 120 λεπτά!
Μια design καφετέρια με... αιώρες!

Μια design καφετέρια με... αιώρες!
Επιπλέον, στο χώρο της καφετέριας λειτουργεί και εκθετήριο με αιώρες, όπου καθένας μπορεί αφού πριν έχει δοκιμάσει την άνεση ενός συγκεκριμένου μοντέλου αιώρας να το αγοράσει φεύγοντας... για το σπίτι ή τον κήπο του!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com