Γενικό προφίλ
Ο δυναμισμός και η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι σήμερα στο φόρτε τους. Το τρίγωνο Ηλίου- Άρη δίνει την ικανότητα χειρισμού καταστάσεων αλλά και σωστή αντίδραση στα εξωτερικά ερεθίσματα. Στον αντίποδα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει κάποια «μαντάτα», όχι και τόσο ευχάριστα.
ΚΡΙΟΣ
Στα επαγγελματικά, σήμερα θα νοιώσετε πως πολλά θέματα δεν πάνε κατ' ευχή γιατί, αν και τα έχετε προγραμματίσει, κάπου τα πράγματα «κολλάνε». Αισθηματικά, χρειάζεται να ακούσετε τα «παράπονα» της σχέσης σας και να πράξετε ανάλογα. Οικονομικά θέματα ίσως νοιώσετε μια πίεση η οποία ναι μεν θα σας ανησυχήσει αλλά θα τα καταφέρετε. Οι γεννημένοι το 1980, αποφασίστε τις επόμενες κινήσεις σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα υπάρξει μια αδυναμία να προσανατολιστείτε κι αυτό γιατί ίσως κάποιοι έχετε υποστεί ένα συναισθηματικό σοκ. Νέες γνωριμίες σας έχουν κάνει να χάνετε κάπου τον ειρμό της σκέψης. Στα επαγγελματικά, οι «νέες» ιδέες, αν δεν ακολουθήσουν την πεπατημένη οδό, δεν θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε. Αποφύγετε τις υποσχέσεις. Οι γεννημένοι το 1979, ίσως τελικά κερδίσετε μια χαμένη υπόθεση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το δίδυμο Ερμή-Ουρανού στον Κριό σας ...πάει πολύ, αφού σας δίνει την δυνατότητα πολλών επιλογών, που μάλιστα έχουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Στα αισθηματικά όμως, προσέχετε να φιλτράρετε τις εκφράσεις σας διότι δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα με Ερμή-Πλούτωνα σε τετράγωνο, κόκκαλα τσακίζει. Οι γεννημένοι το 1991 ίσως χάσετε κάποια προνόμια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αρκεί να μη λειτουργήσετε βιαστικά. Απλές και αστραπιαίες σκέψεις δίνουν τα ιδανικά αποτελέσματα, πράγμα που στον εργασιακό σας τομέα αυτό εκτιμάται ιδιαιτέρως. Στα αισθηματικά, νοιώθετε και είστε λαβωμένοι αλλά έχετε δημιουργήσει το κλίμα που επιθυμείτε και τώρα απολαμβάνετε τους κόπους και τους καρπούς. Οι γεννημένοι το 1967, εκδηλωθείτε επιτέλους.
ΛΕΩΝ
Σήμερα, νοιώθετε πως ο δρόμος προς την κορυφή φαντάζει πιο κοντινός από ποτέ αλλά όλα τελικά θα εξαρτηθούν με το σφύριγμα της λήξης. Επαγγελματικά, ίσως κάνετε επιπρόσθετα κάποια πράγματα που θα εκτοξεύσουν την δημοτικότητα σας στα ύψη. Αισθηματικά, κάνετε μεγάλες προσπάθειες για γενναίες αλλαγές κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Οι γεννημένοι το 1984, μάθετε να λέτε «όχι».
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως θα έπρεπε να σταθείτε απέναντι σε άτομα του χώρου εργασίας, αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία σας, χωρίς προδιάθεση για τσακωμό. Μη ζυγίζετε τα λόγια σας και σκεφτείτε το συνολικό καλό. Απροσδόκητες αλλαγές στα επαγγελματικά θα σας φέρουν σε θέση ισχύος αλλά τελικά θα ακούσετε πολλά και διάφορα σχόλια. Οι γεννημένοι το 1974 δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα του παρελθόντος.
ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακά, σήμερα ίσως νοιώσετε κάπως εκκεντρικοί. Σίγουρα ο Άρης έχει ένα προβάδισμα διότι σας κάνει να κυκλοφορείτε με τα μανίκια σηκωμένα μες στο καταχείμωνο μα πλέον είναι ορθόδρομος. Αισθηματικά, χρειάζεται να επιδείξετε τόλμη και αποφασιστικότητα μιας και το παιχνίδι που νιώθετε πως χάνετε είναι προϊόν της δικής ατολμίας. Οι γεννημένοι το 1976, μην κάνετε πίσω.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό τα χέρια σας πάνε πιο εύκολα και οι πράξεις εκτελούνται με απόλυτη ακρίβεια. Προσπαθήστε όμως να λειτουργήσετε πιο ψύχραιμα γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια ζητήματα λόγω βιασύνης. Τα οικονομικά ζητήματα προχωρούν αλλά όχι με τους ρυθμούς που θέλετε. Οι γεννημένοι το 1978 ίσως υπερβάλλετε εαυτόν σε οικονομικό και σωματικό επίπεδο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, νοιώθετε ψυχική ευεξία αλλά δεν ξέρετε η αισιοδοξία αυτή από πού πηγάζει. Τα δείγματα γραφής που λαμβάνετε από τρίτους είναι πολύ θετικά και οι εργασίες προχωρούν σαν το γάργαρο νερό. Αισθηματικά, η όποια παρεξήγηση λύεται αλλά, αν δεν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εν τη γένεση του, τότε τα ζητήματα θα παραμένουν. Οι γεννημένοι το 1964 λειτουργείτε μάλλον σπασμωδικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διατηρείτε τη ψυχραιμία σας κι αυτό σας βοηθά να υπερπηδάτε τα εμπόδια. Το τρίγωνο Ηλίου-Αρη σας βοηθά. Στα επαγγελματικά, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να καρπωθούν μέσα από το δικό σας κόπο και αυτό θα σας πληγώσει. Κάποιες ειδήσεις ίσως τελικά να μην είναι και τόσο ευχάριστες χάρη στον Ερμή- Πλούτωνα τετράγωνο. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον αέρινο Δίδυμο, προσφέρει απλόχερα κάτι που δεν σας λείπει, ακμαίο ηθικό. Αισθηματικά, κάποιοι παίζουν σε βαθιά νερά, νομίζοντας πως σας γνωρίζουν αλλά οι εξελίξεις θα τους διαψεύσουν. Οικονομικά, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Κάποιες συναντήσεις δεν θα έχουν την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως η ψυχολογία σας να μεταβληθεί έντονα.
ΙΧΘΥΕΣ
Ίσως σήμερα κληθείτε από κάποιους να μιλήσετε έτσι όπως δεν έχετε κάνει ποτέ. Λίγο θυμός, λίγο η αναίτια επίθεση από κάποιους, θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Οι επαγγελματικές σας συναλλαγές χρειάζονται ένα συμμάζεμα ενώ συγκεκριμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να υπερκεράσετε κάποιες προσωπικές ή ηθικές δυσκολίες. Οι γεννημένοι το 1985, σκεφτείτε το αύριο με ωριμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com