Γενικό προφίλ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θέτει συναισθηματικές κυρίως προτεραιότητες. Κατά τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Δία ίσως «βγάλει» περιττές ενέργειες και υπερβολές αλλά από την άλλη φέρνει πιο κοντά την...καλοπέραση! Χρειάζεται προσοχή ωστόσο στις συναλλαγές σας αφού το τετράγωνο Άρη – Βορείου Δεσμού είναι πιθανόν να δημιουργήσει πολλά νεύρα.
Κριός
Η επαγγελματική σταθερότητα που αναζητάτε ίσως τελικά να βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα δικά σας χέρια. Η ικανότητα του να χειρίζεστε καταστάσεις θα σας φέρει σε θέση ισχύος ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσει και το εγώ σας. Αισθηματικά, μέσα από τις επιλογές σας καταλαβαίνετε πως το πρόσωπο που έχετε επιλέξει δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Το μέλλον σας ανήκει. Οι γεννημένοι του 1986, δώστε όραμα στη σχέση.
Ταύρος
Μια μέρα γεμάτη από κίνηση και ταχύτητα η οποία όμως γίνεται χωρίς το στοιχειώδη προγραμματισμό και με παρόρμηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις εργασίες αλλά με τρόπο πολύ πιο κοπιαστικό από ότι έχετε συνηθίσει. Αισθηματικά, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1982, προσπαθήστε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.
Δίδυμοι
Η πολλαπλότητα των επιλογών αλλά και η ευστροφία που σας διακατέχει θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα καλά. Στον επαγγελματικό χώρο, ίσως χρειάζεται να μάθετε να ακούτε και τη γνώμη των άλλων και μην θεωρείτε πως έχετε το αλάθητο του Πάπα. Αισθηματικά, μια είδηση από το πουθενά έρχεται να ανατρέψει όλες σας τις φοβίες. Οι γεννημένοι του 1965, δημιουργήστε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Καρκίνος
Οι εξελίξεις τρέχουν, ωστόσο εσείς αδυνατείτε να τις παρακολουθήσετε. Εντός του επαγγελματικού χώρου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί οι ουσιαστικοί αντίπαλοί σας φορούν την προβιά φίλου, πράγμα που ίσως αργότερα σας στεναχωρήσει. Σκεφτείτε το αύριο της σχέσης μέσα από κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Κάποια λόγια ίσως τελικά σας απογοητεύσουν. Οι γεννημένοι του 1961 ίσως χρειάζεται να μεθοδεύσετε τις επόμενες σας κινήσεις.
Λέων
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας εξυπηρετεί τις φιλοδοξίες σας, σας κάνει να λάμπετε ενώ σας ανοίγει νέους ορίζοντες επικοινωνίας με το κοινό. Στις καθημερινές σας συναλλαγές θα καταλάβετε πως υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να σας εξυπηρετήσουν. Το κυριότερο όμως είναι η ανάγκη να βγείτε από την κρίση. Αισθηματικά, ίσως υπερβάλλετε. Οι γεννημένοι του 1972, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.
Παρθένος
Οι συζητήσεις που γίνονται, αν και είναι σε πρώιμο επίπεδο, αφήνουν σιγουριά και υποσχέσεις για το μέλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην κάνετε περιττές κινήσεις και να μην λέτε περισσότερα από όσα πρέπει διότι ενδεχομένως κάποια σχέδιά σας να φθάσουν σε αυτιά που δεν πρέπει. Αισθηματικά, ίσως αποδειχθεί αναγκαίο να αναθεωρήσετε τις πράξεις που είχατε κατά νου. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως κάπου κάνετε λάθη.
Ζυγός
Η παρουσία του Άρη στον 12ο σας δημιουργεί αρκετά εσωτερικά προβλήματα, αφού τριγύρω σας αδυνατείτε να δείτε κάτι αισιόδοξο. Ο προσωπικός σας ζήλος θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτά που ζητάτε και μάλιστα σε ιδιαίτερες τιμές. Αισθηματικά, κάποια κίνηση από τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως χρειάζεστε περισσότερη δουλειά.
Σκορπιός
Αν κινηθείτε σήμερα με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον, ίσως έχετε μεγάλες απώλειες. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να διαχωρίσετε τις φιλικές από τις επαγγελματικές σχέσεις ενώ παράλληλα δοκιμάστε να πιέσετε ζητήματα πληρωμών, προκειμένου και εσείς με τη σειρά σας να είσαστε συνεπείς σε άλλους. Αισθηματικά, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας θέλουν. Οι γεννημένοι του 1984, επεκταθείτε σε κάτι που γνωρίζετε καλά.
Τοξότης
Η μέρα σήμερα έχει αρκετά καλά στοιχεία και η ειλικρίνεια σας αφοπλίζει, ίσως όμως θα έπρεπε να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Ο χώρος εργασίας σας γεμίζει με θετική ενέργεια ενώ νοιώθετε πως έχετε πολλά αποθέματα. Αισθηματικά, ρίξτε το βάρος στην δημιουργία ενός όμορφου κλίματος και προσέξτε να μην υπερβάλετε στα λόγια και τις πράξεις. Οι γεννημένοι το 1988, πείτε αυτά που νοιώθετε.
Αιγόκερως
Θα πρέπει να σκεφτείτε το αύριο και όχι μόνο το σήμερα, αφού τον τελευταίο καιρό νιώθετε κάπως πιεσμένοι. Σε οργανικό επίπεδο ο Άρης μέσα από τα μεταβλητά σας ταλαιπωρεί, απομυζώντας και τις τελευταίες ρανίδες ενέργειας που έχετε. Η ξεκούραση και η ψυχική ανάταση θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προτεραιότητα σας. Οι γεννημένοι του 1988, αφήστε κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά να ωριμάσουν.
Υδροχόος
Η παρουσία της Σελήνης απέναντί σας ίσως σας εξωθήσει να δοκιμάσετε πράγματα που δεν γνωρίζετε. Αισθηματικά, χρειάζεται να σταματήσετε να σκέφτεστε ζητήματα απόρριψης και θα πρέπει να κινηθείτε με το ίδιο θάρρος που κινείστε και σε άλλες καταστάσεις. Επαγγελματικά, αποφύγετε να πάρετε ρίσκα τα οποία δεν σας δίνουν το εχέγγυο της αμοιβής σας. Οι γεννημένοι του 1960, βάλτε φρένο στα θέλω των άλλων.
Ιχθύες
Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε πως πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ενώ παράλληλα θα πρέπει να βελτιώσετε κάποια πράγματα στην εμφάνιση σας και ειδικά στη διατροφή σας. Αισθηματικά μην αφήνετε άλλους να αναλάβουν το ρόλο του μεσσία και να παίρνουν αποφάσεις αντί για εσάς. Η αισθηματική ζωή υφίσταται μια στασιμότητα. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως βρεθείτε σε ένα δίλημμα για το τι πρέπει να ακολουθήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com