Η οικογένειά της δεν γνώριζε πως περνούσε online το χρόνο της.


Ανασφαλής και επιζητώντας την προσοχή των αγοριών, η Becky ήταν μόλις 15 χρονών όταν άρχισε να συναντά ξένους που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου με σκοπό το σεξ. Η ιστορία της όχι μόνο δεν είναι σπάνια αλλά η πορεία της και η σεξουαλική διαπαιδαγώγησή της μέσω του ίντερνετ συναντάται όλο και συχνότερα σε κορίτσια της ηλικίας της.

Μόνη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν άνδρα που είχε συναντήσει για πρώτη φορά μισή ώρα νωρίτερα, ήξερε πως είναι αργά για να κάνει πίσω. Για έξι μήνες η 15χρονη συζητούσε online με τον «Stuart» τον οποίο είχε γνωρίσει σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στο πλαίσιο του διαδικτυακού του φλερτ ο «Stuart», που είχε δηλώσει 24 ετών, της έκανε κομπλιμέντα και της ζητούσε να του στείλει προκλητικές φωτογραφίες. Επιζητώντας απελπισμένα την αποδοχή του εκείνη υπάκουε.

Όταν πλήρωσε το εισιτήριο του τραίνου για να ταξιδέψει η Becky 200 μίλια και να τον συναντήσει, ήταν προφανές πως περίμενε πως θα έκαναν σεξ.Και παρότι εκείνη δεν ήθελε, πήγε. 

«Μιλούσαμε για κάποιους μήνες και στέλναμε σεξουαλικά μηνύματα. Παρότι έμοιαζε χαζό, το πραγματικό σεξ φαινόταν ως το επόμενο βήμα», αφηγείται η Becky. «Αλλά όταν τον είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘θεέ μου, δεν μοιάζει καθόλου με τη φωτογραφία του!’ Δεν ήταν όμορφος κι έδειχνε μεγαλύτερος από 40 χρονών. Όμως πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ.Ένιωθα νευρική αλλά τελείωσε γρήγορα. Μετά πλήρωσε για το δωμάτιο, 
χαιρετηθήκαμε στο σταθμό και δεν ξαναειδωθήκαμε ποτέ. Έκλαιγα στο τραίνο της επιστροφής γιατί ένιωθα αηδία για τον εαυτό μου. Η μαμά μου νόμιζε πως ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου όσο έλειπα».

Ενδεχομένως έπειτα από μία τέτοια εμπειρία να περίμενε κανείς η Becky να μείνει μακριά από τις ιστοσελίδες γνωριμιών, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Της άρεσαν οι όμορφες κουβέντες και τα κομπλιμέντα που άκουγε όταν έκανε διαδικτυακές σεξουαλικές «χάρες» και όλο αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας 5ετους πρακτικής, να κάνει σεξ με αγνώστους που συναντούσε μέσω ίντερνετ.

Το ενδιαφέρον είναι πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο περιθωρίου στη ζωή της Becky. Προέρχεται από ένα καλό σπίτι, ήταν καλή μαθήτρια. Αυτά την ημέρα. Τη νύχτα έμπαινε σε επτά διαφορετικά σάιτ γνωριμιών,ανταλάσσοντας σεξουαλικά μηνύματα και κάνοντας στριπ τιζ ή κυβερνο-σεξ.Όπως πολλοί γονείς, η οικογένειά της δεν είχε ιδέα πώς περνά το χρόνο
της online.

Παρά τους προφανείς κινδύνους η Becky συνάντησε από τα 15 της έως τα 20 της χρόνια σαράντα άνδρες, ξένους, από εφήβους μέχρι παντρεμένους σαραντάρηδες, με τους οποίους έκανε σεξ.

«Πηγαίναμε σε φτηνά ξενοδοχεία ή κάπου με το αυτοκίνητο και κάναμε σεξ εκεί. Οι άνδρες είχαν πάντα το πάνω χέρι, προφανώς είχαν δει πολύ πορνό και μου ζητούσαν να κάνω πράγματα που είχαν δει σε ταινίες. Το σεξ ήταν άθλιο, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν μου άρεσε και ποτέ δεν τους ξαναέβλεπα.Ένιωθα ταπεινωμένη αλλά την ίδια ώρα ήμουν εθισμένη στον ενθουσιασμό και την προσοχή που λάμβανα», λέει.

Η Becky επέλεξε να μιλήσει πλέον ανοιχτά γι’ αυτό που συνέβαινε γιατί ανακάλυψε κάτι πολύ απροσδόκητο: όταν μίλησε στους φίλους της για τα λάθη που είχε κάνει, ανακάλυψε πως δεν ήταν η μόνη που είχε καταλήξει στο κρεβάτι με αγνώστους που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου!

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Plymouth διαπίστωσαν πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών και νεαρών γυναικών που η γνώση και η στάση τους απέναντι στο σεξ διαμεσολαβείται- και διαστρεβλώνεται- από τις νέες τεχνολογίες.  Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως ένας στους δέκα νέους ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να κανονίσει σεξ της μιας βραδιάς. Οι μισοί από τους ερωτηθέντες (!) είχαν προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε webcam ενώ το 40% της ηλικιακής ομάδας 11-18 δήλωσε πως γνωρίζει φίλους που επιδίδονται στο «sexting»- την αποστολή σεξουαλικών μηνυμάτων και φωτογραφιών μέσω κινητών τηλεφώνων

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com