Γενικό προφίλ
Το πρωινό μας βρίσκει με μια σύνοδο Σελήνης –Αφροδίτης στους Διδύμους και ως ένα βαθμό η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη. Ωστόσο, η «σκιά» του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει την μέρα κάπως μελαγχολική ή δύσκολη εξ αιτίας δυσάρεστων ειδήσεων ή τεχνικών προβλημάτων. Να προσέχετε τις κακοτοπιές και τους «καλοθελητές».

Κριός

Η μέρα είναι αρκετά ευχάριστη, αρκεί να αποφύγετε συζητήσεις που σχετίζονται με φλέγοντα ζητήματα. Σήμερα, περάστε καλά, διασκεδάστε και αφήστε την χαρά να σας παρασύρει. Όλα αυτά θα συνδράμουν έτσι ώστε να περάσετε όμορφα και να έχετε φορτίσει τις μπαταρίες σας. Αισθηματικά, ίσως βρεθείτε με πολλά ευχάριστα διλλήματα. Οι γεννημένοι το 1986, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Ταύρος

Η παρουσία Σελήνης και Αφροδίτης στον 2ο οίκο θα σας βάλουν στον πειρασμό να κάνετε την οικονομική υπέρβαση. Προσέξτε διότι ίσως σας στοιχίσει. Επαγγελματικά, μάλλον πρέπει να βρείτε λύσεις οι οποίες χρειάζεται να είναι έξυπνες και κυρίως λειτουργικές. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είσαστε ειλικρινείς και να θυμάστε πως δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Οι γεννημένοι το 1989 είναι μια καλή μέρα για ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Μια μέρα όπου είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Η ψυχολογία σας σήμερα φτάνει στα ουράνια μιας και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στα όποια προβλήματα βρίσκετε λύση. Όλα αυτά βρίσκουν διέξοδο στα επαγγελματικά όπου σαν τυφώνας φέρνετε εις πέρας κάθε εργασία. Ένα αισθηματικό μήνυμα θα σας δώσει φτερά. Οι γεννημένοι το 1976 βεβαιωθείτε για τα αισθήματα των άλλων.

Καρκίνος

Πολλά πράγματα σήμερα κάπου σας πληγώνουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας να είναι ανάλογη με αυτή των άλλων. Επαγγελματικά, είστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε αλλά πολλές φόρες γίνεστε αντικείμενα προς εκμετάλλευση. Αισθηματικά, πρέπει να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να αποφύγετε τις υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα. Οι γεννημένοι το 1970, θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα πιο ώριμα.

Λέων

Η παρουσία Σελήνης-Αφροδίτης στον 11ο οίκο θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και κυρίως πιο διαλλακτικοί. Επαγγελματικά, πρέπει να κάνετε την υπέρβαση σε χρόνους, προκειμένου να είσαστε συνεπείς. Στα αισθηματικά, η υπομονή σας ανταμείβει, αφού οι Κασσάνδρες διαψευστήκαν. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσετε. Οι γεννημένοι το 1962, σκεφτείτε προτού μιλήσετε.

Παρθένος

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κάνουν να λειτουργείτε σπασμωδικά, προσπαθώντας να πραγματοποιήσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η ψυχική διάθεση βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και σε αυτό συμβάλλει τόσο το τρίγωνο Ήλιου –Άρη όσο και η θετική οπτική σε εργασιακό επίπεδο που σας κάνει να γλυτώνετε από πολλά. Οι γεννημένοι το 1978, μην εστιάζεστε στο παρελθόν.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας εξιτάρει αλλά με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας δώσει ευκαιρίες να πείτε πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορέσατε. Στα επαγγελματικά, πολλές συζητήσεις ίσως οδηγηθούν σε αδιέξοδο γι' αυτό εσείς, ως προϊδεασμένοι, κοιτάτε μόνο την δουλειά σας. Αισθηματικά, κάνετε πράγματα που θέλετε κι αυτό έχει το αντίκτυπο στην σχέση. Οι γεννημένοι το 1961, θα βρεθείτε σε αμηχανία.

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Η πειθώ απέναντι σε άτομα που είναι τουλάχιστον προκατειλημμένα, θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ σας. Αισθηματικά, το οικοδόμημά σας δεν μπορεί να δεχτεί πλήγμα και εσείς, μέσα από την σιγουριά, αισθάνεστε πολύ όμορφα, δίνοντας ευκαιρίες να πάει παρακάτω. Οι γεννημένοι το 1964 θα έχετε την υποστήριξη που αναζητάτε.

Τοξότης

Αισθηματικά ίσως βρεθείτε στο δίλλημα για κάποιο άτομο του παρελθόντος. Στα εργασιακά, μην υπερβάλλετε εαυτόν και κυρίως μην βιάζεστε. Οικονομικά, ίσως τελικά βρεθεί μια ανέλπιστη βοήθεια και μάλιστα από άτομα που μάλλον θα είχατε αποκλείσει εξ αρχής. Οικογενειακά ζητήματα θα σας αναστατώσουν γιατί οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Οι γεννημένοι το 1972, προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους. Στα εργασιακά δουλεύετε πάρα πολύ γρήγορα κι μάλιστα οι κόποι σας ανταμείβονται. Αισθηματικά, το φλερτ από κάποιους είναι πολύ διακριτικό ενώ αυτό κάθε άλλο παρά αδιάφορους σας αφήνει. Συναισθηματικά, πάτε καλά γιατί πλέον δίνετε στη σχέση την θέση που της αρμόζει. Οι γεννημένοι το 1988, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας.

Υδροχόος

Η παρουσία της Αφροδίτης μα και Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σας λύνει τα χέρια σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οικονομικά, κάποια ζητήματα ξεπερνιούνται με την βοήθεια τρίτων όπου σας βοηθούν ανιδιοτελώς. Αισθηματικά, ίσως κάποιες συζητήσεις πάρουν πολύ θετική κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1978 μπορεί να αποκτήσετε ένα αγαθό δυσανάλογο με τις δυνατότητες σας.

Ιχθύες

Κάποιοι προσπαθούν να σας «χρεώσουν» πράγματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στα προσωπικά σας, η παρουσία Σελήνης και Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας ωθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο ουτοπιστικά. Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν τώρα. Κάποιο τηλεφώνημα ίσως σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι το 1992 ίσως δεχτείτε μια πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com