Γενικό προφίλ
Ξεκινώντας το πρωί για την δουλειά η Σελήνη θα είναι στους Διδύμους μα μέχρι να ...παραγγείλετε τον καφέ σας θα βρίσκεται στον Καρκίνο, αλλάζοντας τις προτεραιότητες από επικοινωνιακές σε οικογενειακές ή περιουσιακές. Μια μέρα όπου η έννοια της ευθύνης αλλά και η συμμετοχή σας σε διάφορες καταστάσεις θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και όχι πάντα κάτω από καλούς όρους. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα βάλει αρκετές «τρικλοποδιές» κι αν τα βρείτε σκούρα με τις συνεννοήσεις ή την τεχνολογία, ψάξτε να βρείτε μήπως ο εκάστοτε «δαίμων» έχει ...ονοματεπώνυμο!
ΚΡΙΟΣ 
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μέσα σε ένα κομφούζιο ευθυνών και συναισθηματικών μεταβολών, καλείστε σήμερα να βγάλετε τα κάστανα από την φωτιά. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Ερμή στο ζώδιο σας ίσως σας παρασύρουν σε βεβιασμένες ενέργειες. Αισθηματικά, εάν κινηθείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα βοηθήσετε τη σχέση σας. Οι γεννημένοι το 1970, βάλτε ένα στοπ στις απαιτήσεις των άλλων.
ΤΑΥΡΟΣ 
Σε πολλά θέματα, αν και έχετε δίκιο και τα σχέδια σας είναι σωστά μελετημένα, τελικά κάτι υπάρχει και σας κάνει να βλέπετε πως το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έρχεται. Ο Δίας δουλεύει αθόρυβα και θα σας ανταμείψει με γνωριμίες που θα θέλουν να σας βοηθήσουν. Αισθηματικά, ίσως σήμερα δεχτείτε κάποιο μήνυμα με αποδέκτη εσάς και μόνο. Οι γεννημένοι το 1992, μην ξεχνάτε τις συμβατικές σας υποχρεώσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τα περισσότερα, αν και μπορούν να εξηγηθούν δια μέσω της λογικής, εσείς κάπου το χάνετε. Επαγγελματικά, ενώ είσαστε παραγωγικοί και ορεξάτοι νοιώθετε πως κάτι σας λείπει κι αυτό είναι μάλλον αυτοπεποίθηση. Λοιπόν, πατήστε καλά και τίποτα δεν σας σταμάτα. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να πιστεύετε σε αυτά. Οι γεννημένοι το 1988, μην ανταπαντάτε σε κάθε τι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι μια ένδειξη πως πρέπει να παλέψετε και να πείτε αντίο στην εσωστρέφεια. Επαγγελματικά, έχετε την αποδοχή που θέλετε, ο λόγος σας μετράει ενώ χατίρι δεν σας χαλάει κανένας. Οικονομικά ζητήματα διαχείρισης σας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Αισθηματικά, ίσως ακούσετε κάποια παράπονα αλλά η ζεστή αγκαλιά σας δίνει λύσεις. Οι γεννημένοι το 1967, αρπάξτε τις ευκαιρίες.
ΛΕΩΝ 
Στα αισθηματικά, προσπαθείτε να δείτε που μπορεί να έχετε φταίξει σε κάποια ζητήματα. Η ενδοσκόπηση αυτή θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και κυρίως να μην επαναλάβετε λάθη. Από την άλλη, τα φλερτ δίνουν και παίρνουν όμως εσείς ίσως κληθείτε να λάβετε μια απόφαση κάπως εν θερμώ. Αποφύγετε τις υπερβολές. Οι γεννημένοι το 1981 θα έχετε μια τυχερή μέρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η προσωπική εμπειρία σας έχει διδάξει πως η σιωπή είναι χρυσός. Επαγγελματικά, είστε σε μια περίοδο όπου τα πράγματα αρχίζουν να κυλάνε πιο ομαλά, αφού είστε πλέον σε θέση ισχύος. Στα οικονομικά ζητήματα οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε την λύση που αναζητάτε. Αισθηματικά βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Οι γεννημένοι το 1962 ίσως πρέπει να περιμένετε λίγο πριν πάρετε αποφάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία Ερμή και Ουρανού απέναντί σας αλλά και η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει την μέρα κάπως δύσκολη. Η όποια φιλοδοξία σας σκοντάφτει στην αδιαλλαξία των άλλων και αυτό, ειδικά στα εργασιακά αλλά και στις προσωπικές σχέσεις, μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις αδιέξοδες. Αισθηματικά, προσπαθήστε εσείς να γίνετε ο κυματοθραύστης των προβλημάτων. Οι γεννημένοι το 1976 ο πειρασμός είναι προ των πυλών.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο είναι μια επιπρόσθετη ένδειξη πως όλα θα πάνε καλά. Με σύμμαχο την καλή ψυχολογία αλλά και την πλανητική εύνοια ξανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Επαγγελματικά, ίσως σας ζητηθούν κάποιες εξυπηρετήσεις που αποδεικνύουν περίτρανα πόσο απαραίτητοι είσαστε. Οι γεννημένοι το 1988 ίσως πρέπει να σταθείτε δίπλα σε κάποιον που σας χρειάζεται.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας πορείας. Στα επαγγελματικά, ίσως τα λάθη που κάνατε κατά το παρελθόν να μην σας λάβωσαν όμως μετατράπηκαν σε εμπειρία. Έτσι πλέον, σαν έτοιμοι από καιρό, παίρνετε τα ινία στα χέρια σας. Αισθηματικά, χρειάζεται να είστε πιο διαχυτικοί αλλά και πιο ουσιαστικοί τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις. Οι γεννημένοι το 1971, μην απελπίζεστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο αισθηματικός σας κόσμος είναι πιο πλούσιος αλλά και εσείς πιο συνεπείς πλέον σε αυτά που έχετε, κατά καιρούς, υποσχεθεί. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε την παρουσία σας αισθητή μέσω της γνώσης και όχι μέσω της επιβολής. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Στα αισθηματικά, ίσως δεχτείτε μια πρόταση η οποία θα σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι το 1980, η γκρίνια είναι κακός σύμβουλος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο οίκο σας καλεί να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας ενώ παράλληλα σας ωθεί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Στα οικονομικά, κάποια πράγματα τα έχετε ζυγίσει μάλλον λάθος και έτσι δεν αποκλείεται να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Κάποια απροσδόκητη συνάντηση θα σας «ξυπνήσει» αναμνήσεις από το πρόσφατο συναισθηματικό παρελθόν. Οι γεννημένοι το 1992 κάπου πρέπει να συγκεντρωθείτε
ΙΧΘYΕΣ 
Η προσωπική σας ζωή έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, αφού ώρες-ώρες, ελέω Άρη-Ποσειδώνα σε αντίθεση, η συμπεριφορά σας είναι κάπως αλλόκοτη. Επαγγελματικά, δουλεύετε σαν ρολόι ακριβείας, αφού είναι για εσάς μια μορφής εκτόνωσης. Οικονομικά, κάποια χρήματα βρίσκονται στα χέρια σας από το πουθενά γι' αυτό αξιοποιήστε τα, κλείνοντας διάφορες εκκρεμότητες. Οι γεννημένοι του 1973, προσέξτε λίγο το τι λέτε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com