Ποια σταρ ομολόγησε έκτρωση στην εφηβεία;
Η 49χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγραψε ιστορία όταν το 1983 έγινε η πρώτη αφροαμερικανή που κέρδισε τον τίτλο της "Μις ΗΠΑ" εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ABC "Nightline" και αποκάλυψε ότι όταν ήταν ακόμη μαθήτρια είχε μείνει έγκυος και στη συνέχεια έκανε έκτρωση. 
Το 1983 η Βανέσα Γουίλιαμς έγραψε ιστορία ως η πρώτη αφροαμερικανή που κέρδισε τον τίτλο της "Μις ΗΠΑ" στην ιστορία του θεσμού. "Το ότι ήμουν έγκυος εκείνη την περίοδο υπήρξε το πιο τρομακτικό πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Ήξερα ότι επρόκειτο για κάτι για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένη ούτε να παλέψω, ούτε να νικήσω", ομολόγησε η Γουίλιαμς εξηγώντας μέχρι ένα σημείο γιατί τερμάτισε την εγκυμοσύνη της σε αυτή την τρυφερή ηλικία.
 Όσο για το πώς υπήρξε σεξουαλικά ενεργή σε τόσο νεαρή ηλικία, η Βανέσα υποθέτει ότι αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών (!) από έναν 18χρονο οικογενειακό φίλο. "Το βίωνα όλο έντονα γιατί ήμουν στο Λύκειο και είχα και εκείνη την εμπειρία έτσι και αλλιώς. Όταν νιώθεις καλά και το απολαμβάνεις –γιατί είναι απόλαυση όπως και να το κάνουμε- δεν καταλαβαίνεις ότι κάνεις κάτι κακό", συνέχισε την "ορθολογιστική" εξήγηση η Βανέσα, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι "δεν είναι καθόλου φυσιολογικό για ένα 10χρονο κορίτσι να ξελογιάζεται με αυτό τον τρόπο". 
Στο βιβλίο που υπογράφει μαζί με τη μαμά της, Έλεν, η Βανέσα Γουίλιαμς, τα λέει όλα. Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Νοικοκυρές σε απόγνωση" έδωσε τη συνέντευξη έχοντας τη μητέρα της, Έλεν, στο πλευρό της και εξήγησε ότι προχώρησε στην έκτρωση γιατί φοβόταν να μιλήσει για αυτό στους γονείς της. Σήμερα οι δυο τους υπογράφουν τη βιογραφία της Βανέσα με τίτλο "You have no idea". 
H Βανέσα Γουίλιαμς έχει τέσσερα παιδιά, την 24χρονη Μέλανι, την 22χρονη Τζίλιαν, τον 19χρονο Ντέβιν και τον 11χρονο Σάσα. Στη συνέντευξη, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την "κουταμάρα" που της στοίχισε το στέμμα της "Μις ΗΠΑ". Όπως αποκάλυψε η ίδια, κάποια στιγμή δέχτηκε να ποζάρει γυμνή στον φακό ενός φίλου φωτογράφου έτσι για πλάκα και μόνο αφού πήρε την υπόσχεση από μέρους του ότι δεν θα δημοσίευε ποτέ τις φωτογραφίες. 
Αμ δε… Εκείνος φυσικά πούλησε το υλικό στο "Penthouse" και ο τίτλος πήγε… υπέρ πίστεως…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com