Βράχος καταπλάκωσε μάνα και κόρη σε προαύλιο εκκλησίας στο Άργος
Το απίστευτο περιστατικό, συνέβη χθες το πρωί, στο προαύλιο της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους.Μία 30χρονη μητέρα με την 5χρονη κόρη της τραυματίσθηκαν χθες το πρωί από πτώση βράχου στον ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Αργολίδας.
Η μητέρα σύμφωνα με το pelopsnews.gr έχει τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι και έχει διακομισθεί στην εντατική μονάδα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη.
Ευτυχώς το μικρό κορίτσι, τραυματίσθηκε ελαφρά και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Άργους, πήρε εξιτήριο.
Η 30χρονη μητέρα είχε πάει μαζί με την 5χρονη κόρη της να προσκυνήσουν και εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην είσοδο περίπου της εκκλησιάς.
Τότε, χτυπήθηκε στο κεφάλι από πέτρα, η οποία αποκολλήθηκε από τον βράχο που βρίσκεται πάνω από την εκκλησιά και στη συνέχεια ελαφρά το μικρό κορίτσι.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε μητέρα και κόρη, τις οποίες αρχικά διακόμισε στο Νοσοκομείο Άργους.
Η σοβαρότητα της κατάστασης όμως της 30χρονης μητέρας, επέβαλε τη διακομιδή της στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com