Διαβάστε πως μια 30χρονη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης κατάφερε να δικαιωθεί

Μια 30χρονη υπάλληλος τραυματίστηκε ενώ έκανε σεξ σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού και δεν το άφησε έτσι παρά ζήτησε αποζημίωση επειδή τραυματίστηκε "εν ώρα εργασίας".

Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία το 2007 αλλά τώρα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο και την δικαίωσε!
Η γυναίκα τραυματίστηκε όταν ενώ έκανε σεξ ξεκόλλησε από τον τοίχο και έπεσε πάνω της ένα φωτιστικό. Η γυναίκα, όπου το όνομα της δεν έγινε γνωστό, διεκδίκησε τα δεδουλευμένα της, για σωματικό τραυματισμό αλλά και για το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη.
Ο συνήγορός της υποστήριξε ότι το σεξ είναι ένα σύνηθες περιστατικό στη ζωή, όπως το να κάνεις ντους ή να κοιμάσαι.
Το Δικαστήριο απεφάνθη ότι η αιτούσα θα δικαιούτο αποζημίωση εάν είχε για παράδειγμα τραυματιστεί παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Έτσι, το γεγονός ότι έκανε σεξ και δεν ασχολούταν με κάποια άλλη δραστηριότητα, δεν αλλάζει κάτι.
Η γυναίκα βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι με την εταιρία της για το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του πρακτορείου Commonwealth Government.
Ωστόσο, κανόνισε να συναντήσει και έναν φίλο της που ζούσε στην πόλη. Πήγαν σε ένα εστιατόριο για δείπνο και έπειτα κατά τις 10, με 11 το βράδυ, επισκέφθηκαν το δωμάτιό της, όπου και συνεβρέθηκαν ερωτικά.
Ο παρτενέρ της υποστήριξε ότι δεν πρόσεξε εάν χτύπησαν το φως ή απλά έπεσε γιατί εκείνη τη στιγμή υπήρχε πολύ ένταση και κυλιόντουσαν από εδώ και από εκεί.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com