Μια νεαρή κοπέλα από τη Βρετανία βιάστηκε άγρια, όταν ο οδηγός του λεωφορείου που επέβαινε την πέταξε έξω στις 3 τα ξημερώματα!…
Η 22χρονη φοιτήτρια της νομικής, έμεινε μόνη και αβοήθητη μέσα στη νύχτα, επειδή αντί για 5 λίρες – που είναι το αντίτιμο του εισιτήριου – είχε στο πορτοφόλι της 4.80…
Παρακαλούσα τον οδηγό να περιμένει λίγα λεπτά να βγάλω λεφτά από το μηχάνημα. Οι άλλοι επιβάτες δεν είχαν αντίρρηση. Είπα να πληρώσω παραπάνω χρήματα την επόμενη φορά. Ο οδηγός, όμως, ήταν ανένδοτος”, κατέθεσε η νεαρή.
Σύμφωνα με την μαρτυρία της φοιτήτριας, λίγα μέτρα αφότου κατέβηκε από το λεωφορείο, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάται…
Θυμάμαι να παρακαλάω τον οδηγό και να λέω ότι στη στάση θα με περίμενε η μαμά μου η οποία θα του έδινε τα 20 λεπτά. Με κατέβασε και μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο. Πονούσα παντού”. 
Η μητέρα της είχε ξεκινήσει με το αυτοκίνητο να συναντήσει τη κόρη της η οποία της τηλεφώνησε αμέσως μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο και περπατούσε μέχρι να βρεθούν σε πιο κεντρικό σημείο (η μητέρα της δεν γνώριζε καλά τους δρόμους στην περιοχή).
Όταν η μητέρα έφτασε στη στάση και το κορίτσι δεν φαινόταν πουθενά της τηλεφώνησε στο κινητό. Άκουγε αντρικά μουγκρητά και στα δύο τηλεφωνήματα ενώ μετά η σύνδεση δεν ήταν εφικτή. Αστυνομικοί περιπολικού που έτυχαν να περνούν από το σημείο, είδαν την μητέρα σε κατάσταση πανικού και σταμάτησαν να ρωτήσουν τί συνέβαινε. Της είπαν ότι είχαν μόλις βάλει στο ασθενοφόρο ένα κορίτσι άσχημα κακοποιημένο που είχε πέσει θύμα βιασμού.
Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο Τζόσεφ Μόραν (Joseph Moran), ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν πείραξε το κορίτσι αλλά το γλίτωσε από τα χειρότερα καθώς η παρουσία του έκανε τον βιαστή να τρομάξει και να φύγει τρέχοντας.
Η κοπέλα βρέθηκε καθισμένη στο δρόμο με τα γόνατά της στο στήθος. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και αιμορραγούσε άσχημα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com