Επιχειρηματίας πρόσφερε 1 εκατ. δολάρια σε ηθοποιό για μια νύχτα πάθους
Μπορεί η Kelly Brooke να έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε μια ταινία, όμως ήδη θεωρείται από πολλούς star του Hollywood. Κι επειδή και λάμψη έχει και sex symbol θεωρείται ένας Γάλλος επιχειρηματίας της πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για να περάσουν μαζί μια καυτή νύχτα πάθους στις Κάννες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο επιχειρηματίας, διέκοψε μια εκδήλωση στην οποία παρευρισκόταν η ηθοποιός στο ξενοδοχείο Majestic Barriere και της έκανε την… ανήθικη πρόταση.
Αρχικά η Kelly Brooke θεώρησε ότι της κάνουν πλάκα, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα, έκπληκτοι οι άνθρωποι που ήταν στην εκδήλωση είδαν τον νεαρό επιχειρηματία να προσπαθεί να αρπάξει την ηθοποιό για να την πάει στο δωμάτιό του.
«Μόνο ένα βράδυ. Σε παρακαλώ, ένα βράδυ. Έχω λεφτά», φώναζε σε κατάσταση αμόκ, φέρνοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση την ηθοποιό.
Χρειάστηκε να επέμβει ένας σωματοφύλακας για να μπορέσει να γλιτώσει η ηθοποιός από τα χέρια του φανατικού θαυμαστή της. Πάντως κι εκείνη είναι επαγγελματίας. Μπορεί να ταράχτηκε, όμως συνήλθε γρήγορα και αμέσως πόζαρε σαν να μη συμβαίνει τίποτα μπροστά στους φωτογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com