Μεγάλη είναι η ανησυχία στην Ευρώπη για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση των νέων εκλογών στις 17 Ιουνίου.

Το Sky News στην επίσημη ιστοσελίδα του δημοσιεύει σήμερα άρθρο με τίτλο «Οι Έλληνες φοβούνται ότι έρχονται τα χειρότερα.» Όπως αναφέρει στην Αθήνα υπάρχει έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις με το 75% των Ελλήνων να θέλουν να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. «Μπορεί να χάσουμε τις δουλειές και τις οικονομίες μας.

Θα αρχίσουν οι στάσεις πληρωμών και πολλοί από εμάς θα χρειαστεί να μεταναστεύσουν» δηλώνει στο Sky News η Ειρήνη Τζανέτου, πτυχιούχος ιατρικής η οποία θέλει να γίνει παιδίατρος και με την κατάσταση στην Ελλάδα βλέπει τη ζωή της να «σταματάει» και να είναι σε αναμονή.

Ένας άλλος πτυχιούχος ιατρικής, ο Νίκος Σβέρκος δήλωσε «Ίσως στις επόμενες εκλογές οι πολίτες αλλάξουν την ψήφο τους. Στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες εξέφρασαν με την ψήφο τους την απογοήτευση τους ενώ τώρα μπορεί να αλλάξουν βλέποντας πιθανή έξοδο της χώρας από το ευρώ.»

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια ότι ο φόβος μπορεί να γίνει πανικός ενώ τονίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς να κρατάει το «τιμόνι» της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com