Αυτοί είναι οι 25 του Φερνάντο Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012, η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 25 ποδοσφαιριστές.

Τερματοφύλακες: Χαλκιάς, Σηφάκης και Τζόρβας

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος

Μέσοι: Τζιόλης, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Φορτούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης

Επιθετικοί: Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου
alt 

Παράλληλα ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας δήλωσε: «Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι κάποιοι θα αισθανθούν άσχημα και αδικημένοι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν μπορούσα, θα τους έπαιρνα όλους, αλλά είναι αδύνατο. Αναγκαστικά κάποιοι έμειναν έξω και αισθάνομαι άσχημα. Είναι από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρει ένας προπονητής. Όμως για αυτό το λόγο είμαι σε αυτή τη θέση, για να λαμβάνω δύσκολες αποφάσεις και να αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτές».

Έκπληξη προκάλεσε η απουσία του Χιώτη και Καρνέζη από τους τερματοφύλακες, όπως και του Χριστοδουλόπουλου από τους μεσοεπιθετικούς.

Σημειώνεται ότι ακόμα δύο παίκτες θα μείνουν εκτός στις 29 Μαϊου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία. Έτσι, η τελική αποστολή θα αποτελείται από 23 ονόματα.

Τέλος, ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε: «Είναι βαρύ για αυτούς που έχουν μείνει απέξω. Από αυτούς τους 25, όλοι μέσα τους θα πιστεύουν και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι στην τελική λίστα των 23 παικτών. Κι αυτή θα είναι μία δύσκολη απόφαση, γιατί θα πρέπει να κοπούν δύο. Είναι μια απόφαση που θα πάρω εγώ μετά το πέρας κάποιων προπονήσεων στην Αυστρία, για να δω πώς ανταποκρίνονται από πλευράς φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού»
.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com