Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα τις επόμενες μέρες, με μικρές μεταβολές, κυρίως στα βόρεια.

Σε γενικές γραμμές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και μπόρες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα πελάγη τα 6 μποφόρ.

Δείτε τι καιρό έχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.....

Παρασκευή 04/05/2012

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, παροδικά αυξημένες με τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην Ήπειρο και τη Στερεά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά και νότια θα φτάνουν τοπικά τα 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σάββατο 05/05/2012

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου θα εκδηλωθούν μπόρες, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα είναι ασθενείς και στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Κυριακή 06/05/2012

Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, και πιθανόν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 07/05/2012

Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές οι πολίτες που θα επιστρέφουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα θα ταξιδέψουν με καλές καιρικές συνθήκες. Γενικά αίθριος θα είναι ουρανός σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο συνεφιές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα. Οσοι επιστρέφουν από τα νησιά θα έχουν καλό ταξίδι καθώς οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 εως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 31εναν βαθμούς και στα νησιά από 14 εως 26 με 27 βαθμούς κελσίου.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com