Η Φάχρα Γιούνα έκανε 38 επεμβάσεις, προκειμένου να διορθώσει τις τρομερές βλάβες που προκλήθηκαν στο πρόσωπό της μετά από την επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, με οξύ πριν δώδεκα χρόνια.Το οξύ προκάλεσε σοβαρές βλάβες σε στόμα, μύτη και αυτιά.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ρώμη όπου και βρήκε καταφύγιο η άτυχη γυναίκα. Οι γιατροί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες όμως δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν ποτέ τα ψυχικά τραύματα της. Μετά από δέκα χρόνια μακριά από το Πακιστάν και πιο συγκεκριμένα στις 17 Μάρτη η Φάχρα πήδηξε από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην Νότια Ρώμη βάζοντας τέλος στην ζωή της.

Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε το Καράτσι, δηλαδή την πόλη καταγωγής της. Μάλιστα μέχρι να επιστρέψει η σορός με το φέρετρο στην χώρα της ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι πως ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος ευθύνεται για την ταλαιπωρία και το άδοξο τέλος της, αθωώθηκε στην δίκη που έγινε για την υπόθεση πριν από εννέα χρόνια.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com