Η Φάκχρα Γιόνους από το Πακιστάν, εργαζόταν ως χορεύτρια. Ζούσε μια φυσιολογική ζωή, μέχρι που δέχτηκε επίθεση με οξύ που της κατέστρεψε όλο το πρόσωπο.

Η 33χρονη, επί 12 χρόνια πάλευε για τη ζωή της, μέχρι που δεν άντεξε τη μη ανθρώπινη μορφή της και... 
αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 6ο όροφο, κτιρίου στη Ρώμη. Η επίθεση έγινε τον Μάιο του 2000 και κατηγορήθηκε ο πρώην άνδρας της, Μπίλαρ Κχαρ, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της μητέρας της 33χρονης και της έριξε οξύ την ώρα που κοιμόταν.


  kameniprin 660 ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Πακιστανή, θύμα επίθεσης με οξύ, αυτοκτόνησε από τον 6ο όροφο

 Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του 5χρονου τότε παιδιού της και της δημιούργησε πρόβλημα στην αναπνοή, αφού η μύτη της έλιωσε. Επίσης, της παραποίησε τα χείλη, έκαψε ολοσχερώς τα μαλλιά, την τύφλωσε από το ένα μάτι, έκαψε το αριστερό της αυτί… μέχρι και το στήθος της κάηκε. Τα τελευταία 10 χρόνια, υποβλήθηκε σε 39 χειρουργικές επεμβάσεις. «Το πρόσωπό μου είναι η προσωπική μου φυλακή», δήλωνε τότε η 33χρονη ενώ ο γιος της έλεγε συνεχώς «δεν είναι αυτή η μαμά μου». Μετά το περιστατικό, μετακόμισε στην Ιταλία για μια νέα ζωή και για να κάνει θεραπεία, μήπως επανέλθει τμήμα του προσώπου της.

  kameni 1 660 ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Πακιστανή, θύμα επίθεσης με οξύ, αυτοκτόνησε από τον 6ο όροφο

 Αλλά στις 17 Μαρτίου έδωσε τέλος στη ζωή της. Στο γράμμα που άφησε υποστήριξε ότι αυτοκτονεί, γιατί δεν αντέχει τη σιωπή του πακιστανικού νόμου για τις φρικαλεότητες αυτού του είδους. Ο πρώην άντρας της συνελήφθη το 2002 και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, 5 μήνες μετά. Ο Κχαρ, είναι πρώην βουλευτής και γιος πλούσιου κυβερνήτη του Πακιστάν και τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για την επίθεση, αν και πολλοί πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν οι οικογενειακοί δεσμοί, για να μην μπει στη φυλακή.

  sizigos 660 ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Πακιστανή, θύμα επίθεσης με οξύ, αυτοκτόνησε από τον 6ο όροφο 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com