Γενικό προφίλ
«Πρώτη Μαΐου κι απ' τη Βαστίλη ξεκινάνε οι καρδιές των φοιτητών ξεκινάνε οι καρδιές των φοιτητών χίλιες σημαίες κόκκινες μαύρες, ο Φρεδερίκο η Κατρίν και η Σιμόν» ήταν οι πρώτοι στίχοι του Μάνου Λοΐζου για μια μέρα σαν και την σημερινή.
Η Σελήνη μέσα από την Παρθένο συναντά το πρωί τον Άρη και δεν αποκλείεται να «πυροδοτήσει» καταστάσεις. Το τρίγωνο Ουρανού –Βορείου Δεσμού δείχνει τον κόσμο με καλή διάθεση και όρεξη αλλά το ζήτημα είναι να μην «απασφαλίσετε» γιατί ίσως και να παρεκτραπείτε.
ΚΡΙΟΣ 
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου σας κάνει κάπως να ζορίζεστε, αφού νοιώθετε πως πρέπει να ταχτοποιήσετε πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αφήσετε την κριτική στην σχέση και να σηκώσετε μανίκια, προκειμένου να πιάσετε δουλειά για την μακροημέρευσή της.
ΤΑΥΡΟΣ 
Κατάλληλη μέρα να επισκεφτείτε μέρη της αρεσκείας σας, να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και να βιώσετε όμορφες και ευχάριστες εμπειρίες με δικά σας άτομα. Μέσα από την σχέση νοιώθετε πως γεμίζετε με θετική ενέργεια. Ο προσωπικός μαγνητισμός βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και καταφέρνετε να κάνετε τους άλλους να αδυνατούν να σας αρνηθούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μια μέρα κάπως περίεργη, αφού σε πολλά πράγματα που έχετε κανονίσει παρουσιάζονται ματαιώσεις ή καθυστερήσεις στην καλύτερη περίπτωση. Πολλά πράγματα δεν επιδέχονται συζητήσεως για αυτό και σήμερα απολαύστε την φύση, έναν καφέ ή προσπαθήστε μέσα από αθλοπαιδιές να βγάλετε δημιουργικά την μπλοκαρισμένη ενέργεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποια τηλεφωνήματα και μηνύματα έρχονται να σας παρακινήσουν. Νοιώθετε μέσα σας έλλειμμα. Είτε είναι οικονομικό είτε είναι αισθηματικό εσείς βιώνετε ένα κενό, θέλετε, λοιπόν, να έρθει κάποιος να το καλύψει, να το γεμίσει. Έτσι, κινητοποιείστε και τελικά η σχέση σας διαπιστώνετε πως στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.
ΛΕΩΝ 
Σήμερα είναι πιθανόν να παρασυρθείτε σε περιττές συζητήσεις με αφορμή μικρά και συνηθισμένα γεγονότα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται, τα θέματα που θα ρίξετε το «βάρος» σας να αποδειχθούν τελικά δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με κάποια άλλα. Η διάθεση σας, όμως, είναι πολύ καλή και με τα αισθηματικά σας να κυλούν ομαλά νοιώθετε πως μπορείτε να κινήσετε τον κόσμο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Κατά την διάρκεια του πρωινού θα αναστατωθείτε από την στάση κάποιου συνομιλητή σας. Η απρέπεια που θα συναντήσετε δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Δείτε τη ως ένδειξη της κακής διάθεσης του συνομιλητή σας. Η συνέχεια, από το μεσημεράκι και μετά, θα είναι εκπληκτική, αφού θα διασκεδάσετε. Αισθηματικά, η τύχη κάτι καλό σας ετοιμάζει.
ΖΥΓΟΣ
Με την παρουσία Σελήνης και Άρη στον 12ο οίκο ίσως κάποιες συζητήσεις βγάλουν ένταση, όμως η διαλλακτικότητα και η ευφυΐα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και αυτά. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγο πίσω στα θέλω σας, που ώρες-ώρες είναι υπερβολικά. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας και προσπαθήστε να δώσετε αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία Σελήνης και Άρη στην Παρθένο σας φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που σας συμπαθούν, σας κατανοούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Τελικά το Σύμπαν αποδίδει αυτά που πρέπει και ήρθε η στιγμή να παραδεχτείτε πως η ζωή σας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού πλέον και αισθηματικά αρχίζετε και νοιώθετε γεμάτοι.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Με την παρουσία Σελήνης και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα νοιώσετε κάπως μπλοκαρισμένοι. Κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν ευθύνες και προτιμούν να αναλάβετε εσείς να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό ιδίως θα το συναντήσετε σε άτομα που ανήκουν στο περιβάλλον σας. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να προσέχετε το τι θα πείτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο χρόνος σήμερα μάλλον έχει για εσάς διαφορετική διάρκεια. Η μέρα θα σας φανεί λίγο μικρότερη, αφού θα περάσετε τόσο όμορφα και με καλή παρέα που θα αναρωτιέστε πως πέρασε τόσο γρήγορα. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τον χρόνο για να σκεφτείτε πως έχουν τα πράγματα. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια έκπληξη, ιδιαίτερα ευχάριστη, από το ταίρι σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Προσέξτε σήμερα γιατί ίσως κάποιοι θελήσουν να σας «ψαρώσουν». Ο σκοπός είναι να δουν αντιδράσεις, αφού όταν «φορτώνετε» οι ατάκες δίνουν και παίρνουν και όντως δεν θέλει πολύ για να «ξεφύγετε». Κι αν πρόκειται μόνον απλά για τον περίγυρο σας, οκ Αλλά αν τα «σκάγια» πιάσουν και την σχέση σας, να δούμε ποιός θα πρωτοπάρει τα όρη και τα βουνά!
ΙΧΘYΕΣ 
Προσέξτε σήμερα γιατί ίσως κάποιοι θελήσουν να σας «ψαρώσουν». Ο σκοπός είναι να δουν αντιδράσεις, αφού όταν «φορτώνετε» οι ατάκες δίνουν και παίρνουν και όντως δεν θέλει πολύ για να «ξεφύγετε». Κι αν πρόκειται μόνον απλά για τον περίγυρο σας, οκ Αλλά αν τα «σκάγια» πιάσουν και την σχέση σας, να δούμε ποιός θα πρωτοπάρει τα όρη και τα βουνά!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com