Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 13/05/2012
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης, περιμένουμε την Κυριακή 13 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Κρητικό από δυτικές διευθύνσεις έως μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com