Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου βγάζει "στον αφρό" θέματα γύρω από τις φιλίες, το σημαντικό όμως είναι πως η σύνοδος Ηλίου – Δία προαναγγέλλει στιγμές καλοπέρασης, ευεξίας και χαλάρωσης. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δίνει προτεραιότητα στις «χρήσιμες» σχέσεις και φέρνει στην επιφάνεια παρελθοντικές καταστάσεις σε ερωτικό επίπεδο.
ΚΡΙΟΣ 
Μια μέρα που τα δείγματα γραφής που θα σας αφήσει είναι ιδιαίτερα καλά. Έχετε όρεξη για διασκέδαση και παράλληλα αρκετές ευκαιρίες ενώ η καλή παρέα και ο χαβαλές δεν θα λείψουν. Η σύνοδος Ηλίου – Δία στον 2ο ηλιακό οίκο ίσως σας κάνει σκορπιοχέρηδες. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα ενεργοποιεί την πρακτικότητα και τη θέληση για τακτοποίηση.
ΤΑΥΡΟΣ 
Η παρουσία τριών πλανητών στο ζώδιό σας δημιουργεί μια κατάσταση ιδιαίτερα καλή. Ωστόσο, η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο κάπου σας αποσυντονίζει, αφού νιώθετε τη σκέψη σας κάπως να διασκορπίζεται. Με σύμμαχό σας τη σύνοδο Ηλίου – Δία μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, χρειάζεται όμως εγκράτεια στα λόγια και στις υποσχέσεις. Ξαφνικές συναντήσεις συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα ίσως χρειαστεί να εντοπίσετε τις ανάγκες της σχέσης σας και να κινηθείτε ανάλογα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προσδίδει ερωτική πρακτικότητα ενώ σε αισθηματικό επίπεδο νιώθετε πληρότητα και χαρά. Οι μετακινήσεις έχουν σήμερα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ενώ με τρεις πλανήτες στον 12ο είναι σίγουρο πως κρατάτε καλά κλειδωμένε τα μυστικά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κρατώντας κάποιες αποστάσεις, θεωρείτε πως έτσι εξασφαλίζετε την μη αποκάλυψη των συναισθημάτων σας. Κάποιες συναντήσεις που φαίνονται τυχαίες μόνο τέτοιες δεν είναι, αφού θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία είχατε έρθει σε ρήξη. Η χαρά και η καλή παρέα θα φροντίσουν να διατηρήσουν το ηθικό σας σε υψηλά επίπεδα.
ΛΕΩΝ 
Οικονομικά ό, τι έχετε χτίσει με κόπο ίσως θελήσετε να το κατασπαταλήσετε σήμερα. Επικοινωνιακά, χρειάζεται να νερώσετε λίγο το κρασί σας, αφού θα επικρατεί ένας δογματισμός τόσο στο λόγο όσο και στις κινήσεις σας. Αισθηματικά, ίσως η καρδιά σας είναι μπερδεμένη, αφού εσείς δεν ακούτε τις σειρήνες του μέλλοντος αλλά την ηχώ του παρελθόντος.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι υποχρεώσεις και το καθήκον σήμερα μπαίνουν στην άκρη, αφού το κέφι και η χαρά έρχονται να σας δώσουν αυτά που επιθυμείτε. Σήμερα τα τηλέφωνα θα δώσουν και θα πάρουν ενώ μέσα από τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως λάβετε μια απροσδόκητη χαρά. Αποφύγετε να κάνετε στιλιστικές επεμβάσεις στο χώρο του σπιτιού γιατί κάτι τέτοιο θα είναι επιζήμιο για τη τσέπη σας.
ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακά, με τον αέρα που σας δίνει η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη άνεση τους άλλους ενώ παράλληλα ίσως διαπιστώσετε ιδιαίτερη έλξη για κάποιο άτομο. Το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου φέρνει σε όσους είσαστε δεσμευμένοι σταθερά και δυνατά συναισθήματα αλλά και σωστή αντίληψη των πραγμάτων.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τόσους πλανήτες απέναντί σας νιώθετε πως θέλετε να κάνετε στα αισθηματικά σας κάτι πολύ δυνατό. Με το βλέμμα όμως στραμμένο στις νέες καταστάσεις που ανακύπτουν στα οικονομικά ίσως τελικά το παραμερίσετε. Κάποιες συζητήσεις θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ σας. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα αλλά και να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι άλλοι σήμερα ίσως νομίσουν ότι «κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε» αφού θα καταπιαστείτε με εργασίες και καταστάσεις που άλλες φορές σας προκαλούσαν αλλεργία. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια βαθύτερη εσωτερική σας ανάγκη αλλά δείχνει το αίσθημα ευθύνης που έχετε αναπτύξει. Τηλεφωνικές επικοινωνίες με αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν χαρά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα καλή, αφού θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και κυριολεκτικά θα τα ευχαριστηθείτε. Οι συζητήσεις με άλλους έχουν ευχάριστη ροή αλλά και πρακτικότητα ενώ η λύση που αναζητάτε πλέον βρίσκεται μπροστά σας. Ίσως πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε μια μικρή απόδραση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Με τη Σελήνη μέσα από το δικό σας ζώδιο έχετε την τάση να προτρέχετε και παράλληλα υπερκερνάτε κάθε μορφής αδιέξοδο. Προσωπικά ίσως διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν με διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα δώσει τη λύτρωση που αναζητάτε σε θέμα που σχετίζεται με τη σχέση σας.
ΙΧΘYΕΣ 
Οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε σήμερα έρχονται να σας αποδείξουν πως τελικά δεν είσαστε μόνοι. Αισθηματικά, ίσως μέσα από ένα τηλέφωνο να αντιληφθείτε πως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ίσως τελικά δεν σας βλέπει μόνο έτσι. Οι επιδιώξεις και οι προσδοκίες σας ικανοποιούνται, ωστόσο φροντίστε να περάσετε καλά με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com