Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 20/05/2012
Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πρόσκαιρα σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Κυριακή 20 Μαΐου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 6 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com