Γενικό προφίλ
Μια ημέρα αρκετά περίπλοκη αφού η επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης λύσης θα σκοντάφτει επάνω στην σκοπιμότητα. Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω προσθέτει πειθαρχία και πρακτικότητα στερεί όμως την φλόγα της δημιουργίας. Το τρίγωνο (υπό σχηματισμό) Άρη-Πλούτωνα ανάγει το πείσμα και την χειραγώγηση σε κανόνα.
ΚΡΙΟΣ 
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από τη σωστή οπτική. Ίσως υπάρξει ένας πρόσκαιρος θυμός, εξαιτίας της μη τήρησης μιας συμφωνίας από πλευράς τρίτου. Στα επαγγελματικά, αν κάποια πράγματα δεν σας βγαίνουν, ίσως καλύτερα να τα αφήσετε για αργότερα. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον βρίσκεται την λύση μα και την κατανόηση που θέλετε.
ΤΑΥΡΟΣ 
Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο είναι για εσάς πολύ καλή ένδειξη ότι με σύνεση και ψυχραιμία όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ερμής στον 1ο οίκο σας βοηθά να κάνετε πολλά πράγματα, όχι με τόση ταχύτητα αλλά σίγουρα με μεγάλη αξιοπιστία. Αισθηματικά, προσπαθήστε να βελτιώσετε την κατάσταση, εκφράζοντας ελεύθερα τα θέλω σας. Οι γεννημένοι το 1976, πιστέψτε στις δυνατότητες σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν και νοιώθετε πως έχετε το δίκιο με το μέρος σας, οι εξελίξεις σας καθυστερούν να το βρείτε. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να λειτουργήσετε πιο ομαδικά αλλά με άτομα που σας ταιριάζουν. Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν τελικά θα βρουν τουλάχιστον μια προσωρινή λύση. Αισθηματικά, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και δώστε χώρο για πρωτοβουλία από το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1988, αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Επαγγελματικά, προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις. Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο σας φέρνει μια περίοδο περισυλλογής και συνάμα σας μαθαίνει να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας. Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο αναπτερώνει κάποιες προσδοκίες σας, δημιουργώντας ευκαιρίες με έναν πιο εύθυμο τρόπο. Οι γεννημένοι το 1961, προσπαθήστε να δημιουργήσετε αντί να φλυαρείτε.
ΛΕΩΝ 
Μια μέρα όπου θα χρειαστεί να επιβάλλετε την τάξη. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να εντοπίσετε τι ακριβώς συμβαίνει και τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα επιθυμείτε. Δουλειές που έχουν καθυστερήσει μην φοβάστε ότι θα ματαιωθούν. Αισθηματικά, συνειδητά πλέον βλέπετε πως θέλετε κάτι σταθερό και σίγουρο. Οι γεννημένοι το 1980 ίσως χρειαστεί να πείτε κάπου όχι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μια μέρα άκρως ευνοϊκή. Ειδικά, κάποια είδηση ή τηλεφώνημα σας ξαφνιάζει ευχάριστα δείχνοντάς σας εμπράκτως πως η τύχη έχει πολλά χρώματα στην παλέτα της. Στα επαγγελματικά, φτάνει η ώρα της δικαίωσης και της αναγνώρισης των κόπων που έχετε κάνει. Στον αισθηματικό τομέα, η κουβέντα θα σας δώσει να καταλάβετε πως η αγάπη έχει διάρκεια. Οι γεννημένοι το 1992 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα.
ΖΥΓΟΣ
Ο προσωπικός σας εγωισμός, μάλλον, δεν επιτρέπει να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Η θετική σκέψη είναι ο οδηγός προς την επιτυχία. Εμπιστευτείτε τον άνθρωπο σας και δωρίστε την αγάπη σας με περιτύλιγμα και κορδέλα μια μεγάλη αγκαλιά. Επαγγελματικά, ίσως πρέπει να τρέξετε τις εξελίξεις και μην περιμένετε από υποτιθέμενους σωτήρες την λύτρωση. Οι γεννημένοι το 1962 η σκέψη σας είναι σωστή αλλά προχωρήστε στην πραγμάτωση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
H παρουσία του Ερμή στον 7ο οίκο θα σας βοηθήσει σε συζητήσεις. Εργασιακά αρχίζει κάτι και αλλάζει και ίσως ανακτήσετε κάτι από τα χαμένα κεφάλαια. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείτε τον άνθρωπό σας ως επέκταση του εαυτού σας. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και θα σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Οι γεννημένοι το 1967, η άρνηση κάποιων να σας σταθούν ίσως σας προβληματίσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Μια ημέρα ιδιαίτερη είναι η σημερινή. Χρειάζεται προσοχή διότι ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως εάν προσέξετε κάποιους που θα πάνε να σας πουλήσουν λαγούς με πετραχήλια, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Αισθηματικά, αντιμετωπίστε τις ανησυχίες σας με την συντροφιά και το χάδι από το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1980, μην πιστεύετε τι σας λέει ο καθένας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο πυροδοτεί τόσο προσωπικές αντιπαραθέσεις όσο και ερωτικές καταστάσεις. Η τύχη σας σήμερα είναι η σκληρή και επίπονη δουλειά που θα φέρετε εις πέρας με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση, αφού οι πολλές ώρες εργασίας κάνουν την σχέση να μοιάζει κομπάρσος στην ζωή σας. Οι γεννημένοι το 1976, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Σήμερα προσπαθείτε να δημιουργήσετε αλλά προφανώς γίνεται με λάθος τρόπο, αφού ο Ερμής στον Ταύρο δεν σας ευνοεί και τόσο. Η λέξη κλειδί σήμερα είναι «συμβιβασμός», πράγμα που θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε και να δείτε τα υπέρ και τα κατά. Αισθηματικά, πρέπει να νερώσετε το κρασί σας και να συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας φυσιολογικά. Οι γεννημένοι το 1991, αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν.
ΙΧΘYΕΣ 
Οι προσωπικές επαφές θα σας αναγκάσουν να βγάλετε προς τα έξω κάποιες άγνωστες πλευρές τους χαρακτήρα σας. Η Σελήνη μέσα από τον 10ο οίκο δημιουργεί συνθήκες τέτοιες όπου στα εργασιακά οι ευθύνες που θα υπάρξουν θα είναι άκρως κουραστικές. Αισθηματικά μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Οι γεννημένοι το 1991 η εμπιστοσύνη κερδίζεται και δεν χαρίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com