Γενικό προφίλ
Με Hλιακή Έκλειψη κάνει ποδαρικό η εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας δρομολογούνται αλλαγές και εξελίξεις που συνδέονται στενά με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και εκπαιδευτικές ή μαθησιακές δραστηριότητες. Τα πράγματα θα εκτυλιχθούν γρήγορα και ίσως από σήμερα θα χρειαστεί να τρέχετε για πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα. Όσοι δεν είστε σε καλή φυσική κατάσταση ξεκινήστε άσκηση τάχιστα.
ΚΡΙΟΣ 
Σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είσαστε υπ' ατμών, προκειμένου να φέρετε σε πέρας υποθέσεις που απαιτούν γρήγορες κινήσεις και σωστές αποφάσεις. Αισθηματικά, αποφύγετε να ακολουθήσετε μια τακτική πειράγματος διότι είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις από το πουθενά. Κάποιες καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον τους σκοπούς σας θα τις αφήσετε πίσω σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα τολμήσετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή.
ΤΑΥΡΟΣ 
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε την ανάγκη να ξέρετε πως θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σας, καθώς και αν χρειάζεται να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε κάτι στον τρόπο που δουλεύετε. Αισθηματικά, είναι πιθανόν να γίνουν κάποιες παρεξηγήσεις με αφορμή τα σχόλια ενός προσώπου που γνωρίζετε και οι δύο. Μην αφήνετε το θυμό σας να σας θολώνει τη σκέψη. Οι γεννημένοι του 1967 θα ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα δίαιτας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μην εκπλήσσεστε που κάποια πρόσωπα που σας είχαν γυρίσει την πλάτη σας τείνουν χείρα συμφιλίωσης, ήρθε η ώρα της δικαίωσης και για εσάς και για τις ιδέες σας. Η ερωτική σας διάθεση ξεχειλίζει και σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφο που χαίρεται με αυτή την μεταστροφή σας. Οι ελεύθεροι ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία με δική σας πρωτοβουλία. Οι γεννημένοι του 1983, μη διστάσετε να τολμήσετε κάτι που θέλετε πολύ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Για να μπορέσετε να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε χρειάζεται να απαλλαγείτε από τη λογική του θύματος και να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν. Κάποιοι συνεργάτες από τους οποίους περιμένετε στήριξη σε ένα προσωπικό θέμα κινούνται με ρυθμούς... χελώνας και αυτό σας απογοητεύει . Δείξτε καλή πίστη και εμπιστοσύνη και τα πράγματα θα κυλήσουν υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα κάνετε παράπονα σε κάποιους υφισταμένους σας.
ΛΕΩΝ 
Παρά το γεγονός ότι αισθάνεστε ψυχολογικά πιεσμένοι βρίσκετε τη διάθεση να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες της ημέρας και να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία. Προσωπικά ζητήματα ίσως δεν έχουν τη στήριξη που ελπίζετε από ένα φίλο αλλά αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και συνάμα μια νέα αρχή. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανόν να σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη στη συνέχεια. Οι γεννημένοι του 1976 θα παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Στον τομέα της εργασίας ανακύπτουν εξελίξεις που σηματοδοτούν την επιμήκυνση του ωραρίου σας ή την ανάληψη μεγαλύτερων ευθυνών. Αυτό δεν σας ενοχλεί, αντίθετα πιστεύετε ότι θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να μάθετε να τα βγάζετε πέρα και υπό πίεση. Αποφύγετε ψώνια που δεν έχετε ανάγκη και φτιάξτε τη διάθεση σας με πράγματα που αξίζουν αλλά δεν κοστίζουν. Οι γεννημένοι του 1977 θα ασχοληθείτε επισταμένως με την εμφάνιση σας.
ΖΥΓΟΣ
Θέματα εκπαίδευσης και δικαιοσύνης απορροφούν το ενδιαφέρον σας ενώ ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια ίσως παρουσιάσουν κάποιες καθυστερήσεις. Φροντίστε να αναζητήσετε λύση σε υποθέσεις φορολογικές ή οικονομικές όσο ακόμα έχετε την εύνοια του Δία σε τέτοια θέματα. Επίσης, βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο να εκτονώσετε τη συσσωρευμένη λύπη για κάποιες καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1991, αφήστε τα κουβαρνταλίκια για άλλη εποχή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ικανότητα να έλκετε και να μαγνητίζετε τους άλλους πολλαπλασιάζετε αλλά δεν είστε βέβαιοι, αν μπορείτε να τη διαχειριστείτε όπως θα θέλατε. Επαγγελματικά, πιστεύετε ότι κάποιες κινήσεις είναι προμελετημένες και έχετε βάλει λυτούς και δεμένους να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ίσως χάσετε το ενδιαφέρον για μια σχέση που δεν είναι πλέον μυστική. Οι γεννημένοι του 1976 θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Με την έκλειψη στο απέναντι ζώδιο θέλετε δεν θέλετε δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στο πως αυτές μπορούν να βελτιωθούν στον τομέα της επικοινωνίας. Μη διστάσετε να πείτε κάποια πράγματα όπως τα νιώθετε, διαφορετικά κάποιοι θα επαναπαυτούν ή δεν πρόκειται να κατανοήσουν πόσο σημαντικά είναι κάποια θέματα για εσάς. Οι γεννημένοι του 1978 έχετε υπόψη σας πως η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας..
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Κάποια καθήκοντα γίνονται πιο ευχάριστα και κάποιες συνήθειες της καθημερινότητας βρίσκουν την αρχική τους φρεσκάδα. Ίσως είναι καιρός να κινηθείτε πλάι – πλάι με αυτούς που έχετε κοινά συμφέροντα αλλά διαφορετικές απόψεις. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Ο σύντροφός σας έχει καταληφθεί από ένα άγχος αποτυχίας που μόνο με τη βοήθεια σας μπορεί να αποβάλλει. Οι γεννημένοι του 1987, αποφύγετε να ζητήσετε παράταση για μια υπόθεση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Θέματα που σχετίζονται με παιδιά μπορούν να έχουν μια ευχάριστη κατάληξη μετά από ένα διάστημα άγχους και αγωνίας. Ο σύντροφός σας είναι πιθανόν να θέλει να σας ετοιμάσει μια έκπληξη για να γιορτάσετε ένα θετικό αποτέλεσμα ή ένα χαρμόσυνο συμβάν. Επαγγελματικά, κάνετε ότι μπορείτε για να διατηρήσετε το θετικό κλίμα που υπάρχει και σας επιτρέπει να δουλεύετε με χαρά. Οι γεννημένοι του 1982, αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά.
ΙΧΘYΕΣ 
Σήμερα δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την οικεία, δεδομένου ότι είναι ο τομέας που σας προσφέρει τις μεγαλύτερες χαρές. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιους γιατί ορισμένα πράγματα είναι πολύ πιθανόν αλλιώς να είναι και αλλιώς να δείχνουν. Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας προβληματίσουν. Οι γεννημένοι του 1963 θα ρίξετε κάποιες νέες ιδέες στο τραπέζι των συζητήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com