Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 29/05/2012
Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες σην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και πιθανόν στις Σποράδες και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στη Βόρεια Ελλάδα, σε ορεινά κυρίως τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και σε νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 29 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς έως μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό και στα θαλάσσια τμήματα νότια της Πελοποννήσου το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με τάσεις ενίσχυσης.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com