Γενικό προφίλ
Μια μέρα που ενδέχεται να αμφιταλαντευτείτε επί ...ώρες για το τι να πράξετε ενώ θα αναρωτηθείτε αρκετές φορές στη διάρκεια της, αν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι ή είναι καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ ή να ζητήσετε συμβουλές για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, αρκεί βέβαια να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Η διπλωματία είναι απαραίτητη σήμερα διότι με το τετράγωνο Ερμή-Άρη οι λεκτικές επιθέσεις και νευρικές κινήσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη.
ΚΡΙΟΣ 
«Συρράξεις και συμπλοκές»
Στους κόλπους της εργασιακής σας κοινότητας θα υπάρξουν εντάσεις και οξείες αντιπαραθέσεις. Αλλοίμονο σε όποιον σήμερα προσπαθήσει να αντιταχθεί στις απόψεις σας και να μην φέρει σε πέρας τις εργασίες που του έχετε αναθέσει. Αποφύγετε να μεταφέρετε τις εχθροπραξίες της ημέρας στη σχέση διότι το ταίρι σας θα απομακρυνθεί συναισθηματικά από κοντά σας. Οι γεννημένοι του 1981 πιθανόν να χρειαστεί να λογοδοτήσετε για κάποιες πράξεις σας.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς»
Κάποια έκτακτα έξοδα σας χαλάνε τη διάθεση, δεδομένου ότι αισθάνεστε ότι δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Από την άλλη, ενώ προσπαθείτε να πολεμήσετε τη μοναξιά νιώθετε ότι η αδυναμία ελιγμού δεν σας επιτρέπει να κάνετε τα βήματα που θέλετε. Αφήστε τα μεγεθυντικά γυαλιά στην άκρη και δείτε τα προβλήματα στην πραγματική τους διάσταση. Οι γεννημένοι του 1987 βαθιά μέσα σας έχετε πει αντίο σε μια σχέση.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Με φορτωμένες πλάτες»
Σήμερα, δεν ξέρετε, αν πρέπει να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα ή να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες μελών της οικογένειας. Από την άλλη, το έτερο ήμισυ φαίνεται να βρίσκεται σε μια αναστάτωση που όμως δεν εξομολογείται και αυτό σας νευριάζει. Δώστε χρόνο και μην βιάζεστε. Πολύ πιθανόν να αλλάξετε γνώμη σχετικά με μια αλλαγή στην εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι του 1967 αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Αν δεν μιλήσετε θα σκάσετε»
Η ψυχική αναστάτωση που βιώνετε εδώ και καιρό βρίσκει αφορμές για να εκδηλωθεί μέσα από διαφωνίες και αψιμαχίες με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα ίσως εκτραπούν για αυτό προτιμήστε να αποσυρθείτε από την αρένα λίαν συντόμως. Ένα ευχάριστο γεγονός θα καθυστερήσετε να το ανακοινώσετε στους άλλους. Οι γεννημένοι του 1971 θα ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.
ΛΕΩΝ 
«Ίσως μετανιώσετε»
Η συμπεριφορά ενός φίλου πλήττει τα οικονομικά σας συμφέροντα και αυτό θα αποτελέσει αιτία για να εκραγείτε και να βγείτε εκτός εαυτού. Τα περιθώρια στένεψαν και η υπομονή εξαντλήθηκε. Όσο δίκιο και να έχετε το να οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα θα σας προσφέρει ηθική δικαίωση αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα. Καλή μέρα για να προχωρήσετε τα αισθηματικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι του 1989 θα συσφίξετε τις σχέσεις με την οικογένεια σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Οι φωνές δημιουργούν στρες»
Κάποιες πιεστικές καταστάσεις σας δημιουργούν άγχος που εξωτερικεύετε με νευρικότητα, ειρωνεία και κυνισμό. Ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ίσως σήμερα διαπληκτιστείτε ή μιλήσετε με θυμό εκφράζοντας χρόνια παράπονα που τώρα βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος. Μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας θα σας συμβουλέψει. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου θα κατηγορηθείτε άδικα από πρόσωπο που προσπαθεί να σας διαβάλλει.
ΖΥΓΟΣ
«Δεχτείτε μόνο αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε»
Αιτήματα που σχετίζονται με το δημόσιο, τη δικαιοσύνη ή την εκπαίδευση δεν έχουν την ανταπόκριση που θέλετε και δυσανασχετείτε. Από την άλλη, πρόσωπα που σχετίζονται με αυτές τις υποθέσεις σας συμπαραστέκονται και αναζητούν κάποια άλλη λύση. Κάποιες μετακινήσεις ή εκδρομές πιθανόν να αναβληθούν μέχρι να έχετε νεότερα. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου πολύ πιθανόν να βγείτε από μια σχέση ή να διακόψετε μια συνεργασία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μυστικοπάθεια»
Κάποιες επαγγελματικές προετοιμασίες δεν έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε ή κάνετε τα αδύνατα δυνατά να τις αποκρύψετε από τους ανταγωνιστές σας. Κάποιες οικονομικές οφειλές ή εκκρεμότητες ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στα σημερινά σχέδιά σας, γεγονός που θα σας εκνευρίζει πέραν του δέοντος. Το ταίρι σας νιώθει ευτυχισμένο και αυτό είναι επίτευγμα δικό σας. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου ίσως συνάψετε μια σχέση.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Απρόβλεπτες αντιδράσεις»
Σήμερα, δεν θα είναι εύκολο να αντιπαρέρθετε των κακόβουλων κινήσεων από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και θα αντιδράσετε αστραπιαία. Μια συνεργασία δεν προχωράει όπως θα θέλατε λόγω των περιστάσεων, γεγονός που δεν σας εξυπηρετεί καθόλου διότι αυτό έχει αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Συναλλαγές με το εξωτερικό ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1979 θα είστε εριστικοί με ένα πρόσωπο που σας έχει βλάψει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Κρας τεστ»
Η σημερινή μέρα τεστάρει κατά πόσο μπορείτε να βάλετε τάξη σε μια κατάσταση χάους. Διευθετήσεις και μεσολαβήσεις καθυστερούν και δημιουργούν προβλήματα στο χώρο εργασίας. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ανακοινώσετε μια δυσάρεστη είδηση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι γεννημένοι του 1973 θα νιώσετε αντιφατικά συναισθήματα για ένα πρόσωπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Παραλογισμός»
Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον θα απαιτήσουν να τους καταβάλλετε κάποιου είδους αποζημίωση και αυτό πιθανόν να πληγώσει τα συναισθήματά σας. Σε κάποιες μίνι διακοπές ίσως συμπεριληφθούν άτομα τα οποία βαριέστε ή προκύψουν αλλαγές που δεν θα σας ξετρελάνουν. Καλή μέρα για να αιφνιδιάσετε το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα κερδίσετε λόγω της αυθεντικότητας του χαρακτήρα σας.
ΙΧΘYΕΣ 
«Θα αναθεωρήσετε, χωρίς να σκεφτείτε»
Δεν θέλετε να ακολουθήσετε τις προτάσεις που προτείνουν πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τον ίδιο χώρο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιταχθείτε και σε πράγματα στα οποία παλαιότερα είχατε συμφωνήσει. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επικοινωνεί μαζί σας και αυτό σας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις προθέσεις του. Οι γεννημένοι του 1988, θα επισκεφτείτε ένα μέρος που έχετε ξαναπάει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com