ΔΕΙΤΕ την προκλητική της δήλωση στο Twitter

Αναταραχή στο κόσμο του διαδικτύου έχει προκληθεί από τις απόψεις της ερμηνεύτριας, η οποία μετά το θρυλικό πια, "Εγέρθητι" έγραψε στο Twitter χωρις κανένα φόβο: 
"Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία.Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα"

Η Νατάσσα Μποφίλιου πριν από την εμφάνιση της στο Ράδιο Αρβύλα διευκρίνησε τα λεγόμενα της: "Σας ευχαριστώ που δεν υπήρξε στιγμή που να λείπετε από κοντά μου.Για τα μηνύματα,τις αναφορές και γιατί χαίρομαι βαθιά να τραγουδάω για σας. Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτηση μου. Για όσους μου στέλνετε διάφορα. Επίσης ούτε σε τσαμπουκάδες υποκύπτω. Καλή συνέχεια!"

 

Και σήμερα το πρωί συνέχισε: "Μετά το σοκαριστικο βίντεο του -εγερθητι- τοποθετήθηκα χρησιμοποιώντας την οξύμωρη φράση -να πεθάνετε μελη κ ψηφοφόροι προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια- δεν εννοούσα σαφώς τον βιολογικό θάνατο αλλά τον πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο του φασισμού.
Η στάση μου για την ανθρωπότητα και την ανθρώπινη ζωή είναι σαφής και δηλωμένη..."


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com