Γενικό προφίλ
Mε την παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό, μην περιμένετε ευκαιρίες για συζητήσεις επί ίσοις όροις. Ό, τι γίνεται θα είναι υπό μυστικότητα, τα «παιχνίδια εξουσίας» κορυφώνονται και η μέρα είναι μάλλον ιδανική για να ...ψάξετε!
ΚΡΙΟΣ 
Μια βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο ίσως έρθει την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σας. Η εσωτερική ανάγκη σας για μεγαλύτερη αισθηματική σταθερότητα πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε μια πιο λεπτομερή εξέταση των καταστάσεων όπως έχουν δημιουργηθεί τώρα. Ευκαιρίες για καλή και ποιοτική διασκέδαση.
ΤΑΥΡΟΣ 
Αν και θα υπάρχει μεγάλη ικανότητα κατανόησης και υπομονής από μέρους σας, πολλά πράγματα φαίνεται πως θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Στα αισθηματικά, η επιθυμία για να επιβληθείτε ή για να βρείτε το δίκιο σας πολύ πιθανόν να σας φέρει σε προσωρινή σύγκρουση με το περιβάλλον σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα οι συνθήκες σας ευνοούν για να προωθήσετε σχέδια που θα αφορούν στον καλλωπισμό και τον ευπρεπισμό του προσωπικού σας χώρου. Οι ευκαιρίες που θα κυνηγήσετε και οι πόρτες που θα ανοίξετε μαρτυρούν την απόφαση για θεματική υπερνίκηση των δυσχερειών. Αισθηματικά, μια έκπληξη θα σας κάνει να πετάξετε από την χαρά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μια ευχάριστη και δημιουργική ημέρα που η επιτυχία της θα οφείλεται κατά κάποιο τρόπο στις συναντήσεις με άλλους ανθρώπους. Θα υπάρξει έντονη επιθυμία για να κάνετε κάτι μαζί με άλλους. Μην πιέζετε τα πράγματα διότι εξελίσσονται υπέρ σας. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας ζώσουν άλλο νόημα, δείχνοντας σας πως έχετε μεγάλη πέραση.
ΛΕΩΝ 
Η Σελήνη στον Σκορπιό και οι πλανήτες στον Ταύρο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση χρημάτων τρίτων και φροντίστε να τακτοποιήσετε εγκαίρως τις οφειλές σας προς τους πιστωτές σας. Επιπλέον, παιχνίδια εξουσίας με ερωτικό υπόβαθρο πιθανόν να σας οδηγήσουν σε παράτολμες κινήσεις ή να απελευθερώσουν κρυφές και αχαλίνωτες επιθυμίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η Σελήνη στον Σκορπιό μα και ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δημιουργούν την αίσθηση ότι οι άλλοι θα εκτιμήσουν αυτά που κάνετε γι' αυτούς και θα σας ανταποδώσουν. Σήμερα, απαλλαχθείτε από το άγχος και διασκεδάστε. Μόνο η κίνηση μπορεί να σας κάνει να ξεχαστείτε ή κάποιο τηλέφωνο που θα σας ξαφνιάσει και δεν θα ξέρετε πώς να αντιδράσετε.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στον 2ο οίκο σας προσθέτει αυθεντικότητα. Όμως η σωστή επιλογή, "ο σωστός δρόμος" για σας ίσως να βρίσκεται σε αντίθετη διαδρομή από αυτή των άλλων, κάτι που μπορεί να γίνει η βασική αιτία να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας προσωρινά ή να βρεθείτε σε σύγκρουση με τον εαυτό σας. Διασκεδάστε με καλή παρέα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πιθανότητα να βρεθείτε μαζί με άλλους σε κάποιες μυστικές άλλα ευχάριστες συναντήσεις είναι μεγάλη. Καινούργιες γνωριμίες πάνω σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο ίσως σας φέρουν σε κατάσταση έμπνευσης ή ακόμα και ξεχωριστής ικανοποίησης. Το σύμπαν είναι μαζί σας τουλάχιστον στα αισθηματικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Προσπαθήστε να μιλάτε λιγότερο για τα σχέδιά σας στους άλλους και τηρήστε κάποια προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας. Μια περίοδος που θα αισθάνεστε ότι οι ιδέες σας δεν αντιμετωπίζονται με τον σωστό τρόπο από τους άλλους, πράγμα για το οποίο ευθύνεστε και εσείς. Η Σελήνη στον 12ο σας αφυπνίζει με τον κατάλληλο τρόπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Σήμερα υπάρχει έντονη επιθυμία για διασκέδαση, καλό θα είναι όμως εξαιτίας της ανάγκης σας αυτήν να μην εκμεταλλευτείτε αυτούς που αγαπάτε ή σας εξυπηρετούν κατά κάποιο τρόπο. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Αισθηματικά, πολλά πράγματα βρίσκονται πλέον στα δικά σας χέρια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η βοήθεια του κοντινού περιβάλλοντος, πχ αδέρφια, είναι σήμερα σημαντική για να πετύχετε αυτό που θέλετε ή έστω για να σας στηρίξουν σε κάτι που σας απασχολεί. Θέματα σπιτιού ή οικογένειας έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις και σας φέρνουν αντιμέτωπους στο να πάρετε αποφάσεις και να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Αισθηματικά, ίσως έχετε κάποιες νέες κρούσεις.
ΙΧΘYΕΣ 
Σήμερα, απρόσμενα γεγονότα στη ζωή φίλων και γνωστών θα χρωματίσουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα της καθημερινής σας ζωής. Επιπλέον, θέματα κοντινών ή αγαπημένων προσώπων θα κρίνουν αναγκαία την προσωπική σας δράση αλλά και τη λήψη πρωτοβουλιών. Οι αποφάσεις στα αισθηματικά θα έχουν μια βαρύνουσα σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com