Συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και ένας από τους δράστες. Όλα έγιναν στην καρδιά της πόλης…
Αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτους, για ληστεία που έγινε χθες (07-05-2012) σε τράπεζα της περιοχής. Σύμφωνα με το messiniaportal.gr οι δράστες μπήκαν σε σπίτι της οδού Ευριπίδου και μόλις είδαν τους αστυνομικούς, άρχισαν να πυροβολούν. Μέσα σε δευτερόλεπτα, το κέντρο της πόλης, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης!
ΦΩΤΟ από messiniaportal
ΦΩΤΟ από messiniaportal
Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Ο ένας πιο σοβαρά, καθώς η σφαίρα τον βρήκε στο σαγόνι. Τραυματίστηκε και ένας από τους δράστες, που μεταφέρθηκε και χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Αθήνας…
Επίσης, μετά από έρευνες της Αστυνομίας συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό.
ΦΩΤΟ από messiniaportal
ΦΩΤΟ από messiniaportal
Η ληστεία έγινε σε τράπεζα της Καλαμάτας. Οι δύο δράστες φορούσαν κράνη, έσπασαν με βαριοπούλα την κρυστάλλινη είσοδο της τράπεζας και με την απειλή αυτόματου όπλου, τύπου KALASNIKOV, πήραν από το ταμείο 90.000 ευρώ.
Οι δράστες έφυγαν με μοτοσικλέτα, την οποία στη συνέχεια εγκατέλειψαν. Κάποια στιγμή μάλιστα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, έκλεψαν και το αυτοκίνητο ενός πολίτη, την ώρα που εκείνος πάρκαρε! Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Δείτε το βίντεο του messiniaportal:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com