Πως είναι στην καθημερινότητά της η όμορφη κοπέλα του "Ράδιο Αρβύλα"; Είναι το ίδιο λαμπερή; Τη βρήκαμε σε στιγμές χαλάρωσης και φωτογραφηθήκαμε μαζί της...Στα 24 της χρόνια είναι στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της. Κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση και θέατρο. Αγαπά την υποκριτική και πριν λίγες εβδομάδες τελείωσε την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε. Πλέον προετοιμάζεται να επιστρέψει τον Οκτώβριο μαζί με την Κλειώ-Δανάη Αθανασίου σε ένα θεατρικό έργο πρόκληση που θα παρουσιάσει στην συμπρωτεύουσα. Την συνάντησα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι ζωντανές εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα δηλώνει ευχαριστημένη και γεμάτη από την χρονιά που ολοκληρώνεται σε 45 μέρες περίπου.


Κρατώντας χαμηλό προφίλ και με αυτοπεποίθηση δεν επιδιώκει να προβάλλεται και αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις όχι από άποψη αλλά από τον τρόπο που έχει μάθει να κινείται ανεξάρτητα. Στην Αθήνα κατεβαίνει σπάνια λόγω φόρτου δουλειάς και το μόνο που περιμένει είναι οι καλοκαιρινές διακοπές της που θα την ηρεμήσουν και θα "φορτώσει"μπαταρίες για τον δύσκολο χειμώνα που θα έρθει. Στην ραδιοφωνική της εκπομπή καθημερινά χαρίζει μουσικές επιλογές (κυρίως ξένες) και βομβαρδίζεται από δεκάδες μηνύματα ακροατών και θαμαστών της. Με τον Αντώνη Κανάκη, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση έχει άψογη συνεργασία και μαζί με την Χριστίνα Μουστάκα δικαιούται μερίδιο της επιτυχίας και την φετινή σεζόν.


Χωρίς έντονο μακιγιάζ , φωτογραφήθηκε μόνο για τους αναγνώστες μας και ήταν κοινωνική , χαμογελαστή και πανέμορφη. Ίσως από τα πιο γλυκά πρόσωπα της νέας γενιάς στην τηλεόρασης. Την Ευγενία όταν ανεβείτε στην συμπρωτεύουσα, θα την δείτε στο " Λιμάνι", και στο " Markiz" μαζί με φίλες της και τις παρέες της να διασκεδάζει και να είναι "έξω καρδιά" άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com