Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου -μαζί της κι εμείς- κριτικάρει ό, τι δεν της αρέσει, βάζει σε τάξη πρόσωπα και καταστάσεις και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Παράλληλα, δεδομένου ότι η Τρίτη κυβερνιέται από την πλανήτη Άρη που συμβολίζει τη δράση καλό θα είναι σήμερα όλες σας οι κινήσεις να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια (ή τουλάχιστον οι περισσότερες) και να είναι καλά προετοιμασμένες.
Ώρα Αφροδίτης, κατάλληλη για αισθηματικές υποθέσεις: 08:34-09:45, 16:58 -18:09, 23:46-00:33
Ώρα Άρη, κατάλληλή για σωματική άσκηση ή τεχνικές εργασίες: 06:10-07:21, 14:34-15:45, 22:10- 22:57
ΚΡΙΟΣ 
«Οργανώστε το χρόνο σας»
Σήμερα δεν είναι μια μέρα για να χάνετε το χρόνο σας, κάνοντας πράγματα που δεν είναι χρήσιμα. Αντίθετα, πρέπει να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, δεδομένου ότι κάποιες συνθήκες απαιτούν να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Η μιζέρια και νευρικότητα κάποιων ίσως δημιουργήσει κάποιες εντάσεις που θα χρειαστούν ψυχραιμία. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε θετικές εξελίξεις χάρη στη μεσολάβηση μιας γυναίκας.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Ευχαρίστηση και έρωτας»
Η Σελήνη στην Παρθένο δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με παιδιά, χόμπι και δημιουργικές ασχολίες. Θα νιώσετε καλά που θα δείξετε σχολαστικότητα γύρω από αυτά και θα βάλετε στο μικροσκόπιο πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σα ζωή. Πολύ πιθανόν να σας ανακοινωθεί ένα χαρούμενο νέο που θα σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε πράγματα που θα αργήσουν να αναγνωρισθούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Τα εν οίκω μη εν δήμω»
Σήμερα, θα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια ή την οικία. Είτε ασχοληθείτε με την καθαριότητα είτε με τη φροντίδα ενός συγγενή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε κάποιους κανόνες και αυτό ίσως σας δημιουργήσει μια ανησυχία. Αποφύγετε να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Οι γεννημένοι του 1973 θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Ασυνεννοησία»
Κάποιες εργασίες ή μετακινήσεις που έχετε προγραμματίσει ίσως συναντήσουν εμπόδια από εξωγενείς παράγοντες. Μην προσπαθήσετε να συναλλαχθείτε σήμερα με πρόσωπα που γνωρίζετε ότι είναι ιδιότροπα ή λειτουργούν με σχολαστικότητα γιατί ίσως δεν βγάλετε άκρη μαζί τους. Μικροατυχήματα πιθανόν να προκύψουν είτε στα ρούχα σας είτε στον τρόπο που θα επιλέξετε να τα ταιριάξετε. Οι γεννημένοι του 1986 θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
ΛΕΩΝ 
«Ό, τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός»
Σήμερα, όσον αφορά κάποιες αγορές είσαστε κάπως βιαστικοί και ανυπόμονοι. Πάραυτα, πριν κάνετε κάποια ψώνια κάντε έρευνα αγοράς και σίγουρα θα πετύχετε και ποιότητα και καλές τιμές. Πολύ πιθανόν ένας φίλος να παίξει το ρόλο της προξενήτρας και να σας κανονίσει ένα ραντεβού ή να μεσολαβήσει για να σας βρει πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Οι γεννημένοι του 1961, πείτε όχι στην ανία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Τελειοθηρία ή τελειοποίηση»
Οι σχέσεις με γυναίκες στο χώρο της εργασίας παρουσιάζουν ευκαιρίες βελτίωσης ενώ πολλές επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να ρυθμιστούν και να ολοκληρωθούν παράλληλα. Η τάση να αναλύετε τα πάντα σήμερα γίνεται πιο έντονη όμως προσέχετε μην ξεφύγετε και κάνετε πράγματα που θα ζημιώσουν την εικόνα σας. Η λογική επιχειρηματολογία μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1983 στέλνετε μπερδεμένα μηνύματα.
ΖΥΓΟΣ
«Είστε πιο σπουδαίοι από όσο πιστεύετε»
Μέσα από λάθη σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε τι θέλετε και τι όχι από τη ζωή σας. Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους φίλων ή συνεργατών σας ανοίγουν νέες πόρτες και σας ενημερώνουν για πράγματα που δεν ξέρατε. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικού λόγους ή να συμβάλετε σε μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα εργασίας. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου, κυνηγήστε υπόθεσες που αφορούν επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Γεννημένοι αγέρωχοι»
Υπάρχει ένας αετός μέσα σας που θέλει να πετά ψηλά και να ανταπεξέρχεται και στην πιο δύσκολη πρόκληση. Έτσι, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια σήμερα δεν σας φοβίζουν, αντίθετα σας δίνουν την ευκαιρία να αποδείξετε, πρωτίστως στον εαυτό σας, πόσο δυνατοί είστε. Οικονομικά οφέλη από συνεργασίες ή συμφωνίες κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη. Οι γεννημένοι του 1987 θα αναγνωριστείτε για τις υπηρεσίες σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται»
Σήμερα η ροή των γεγονότων σας βγάζει εκτός προγράμματος και σας κάνει να ανησυχείτε για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα από πλευρά καριέρας. Επαφές με άτομα καταξιωμένα μεν σχολαστικά δε σας αναγκάζει να βάλετε φρένο στον ενθουσιασμό σας και αυτό σας δημιουργεί νευρικότητα. Πάραυτα, κάποιες φιλικές ή επαγγελματικές συμμαχίες σας δίνουν τα εχέγγυα που χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως κάνετε σχέση με πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Επίτευξη»
Είστε ο άνθρωπος-κλειδί σε μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνάντηση από την οποία εξαρτώνται πολλά. Ο τρόπος που θα αναλύσετε τα δεδομένα και θα συνθέσετε το πάζλ θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα και μαζί κάποια ζήλια από πρόσωπα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο όμορφη χάρη σε ένα πρόσωπο με πολλά ταλέντα. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου θα αγωνιστείτε για την κατοχύρωση των εργασιακών σας δικαιωμάτων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Μαχητική διάθεση»
Με κάποιο τρόπο έξτρα χρήματα ή αποδοχές μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα και κινδυνεύουν να απολεσθούν. Από την άλλη, ενώ η ερωτική ζωή είναι έντονη, κάτι σας ενοχλεί ή δεν ανταποκρίνεται στις βαθύτερες ανάγκες σας. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά δεν είναι το γιατί θα πολεμήσετε αλλά το πως θα αγωνιστείτε. Θα έχετε μια ευχάριστη είδηση για επερχόμενη επαγγελματική αλλαγή. Οι γεννημένοι του 1982 θα οργανώσετε μίνι διακοπές.
ΙΧΘYΕΣ 
«Γίνετε οι πρωταγωνιστές της ζωή σας»
Σήμερα, έχετε την αίσθηση ότι από παντού σας «χτυπάνε» και δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία σας. Στην πραγματικότητα το σύμπαν θέλει να σας ωθήσει να αναλάβετε δράση και να πάψετε να διαιωνίζετε καταστάσεις που δεν βγαίνουν πουθενά. Αλλάξτε την ιστορία που λέτε στον εαυτό σας γι' αυτό που σας συμβαίνει και θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για κάτι καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1985 θα επισκεφθείτε συγγενικά πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com