Ποιο διάσημο ζευγάρι έζησε νύχτα τρόμου στο σπίτι του; ...

Διαβάστε για τις δραματικές στιγμές που πέρασε το διάσημο ζευγάρι.

Μια εφιαλτική νύχτα έζησε ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6.00 το πρωί όταν ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Κατερίνα Θάνου πετάχτηκαν από το κρεβάτι τους. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει, και από την οθόνη του συστήματος συναγερμού διαπίστωσαν πως υπάρχουν ενδείξεις ανθρώπινης παρουσίας στο εδωτερικό της αποθήκης του.

 

Ο στόχος τους όμως, δεν ήταν τα διαμερίσματα, αλλά οι αποθήκες. Το λάθος τους ήταν ότι “χτύπησαν” πρώτα την αποθήκη του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με την “Espresso” ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε φροντίσει λόγω των συνεχόμενων κλοπών τέτοιου είδους να συνδέσει και την αποθήκη του υπογείου με τον συναγερμό και έτσι οι τρεις Γεωργιανοί δράστες ουσιαστικά πιάστηκαν στα πράσα.

Η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης μόλις αντιλήφθηκαν πως κάποιος είχε εισβάλει στην αποθήκη, ειδοποίησαν την αστυνομία που μέσα σε μερικά λεπτά έφτασε στο σημείο και έπιασε τους δράστες! Τρομοκρατημένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι αποκάλυψαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που εισβάλει κάποιος στο κτήριο και δήλωσαν πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε κλοπές. «Πέντε φορές μας έχουν κλέψει. Ευτυχώς αυτήν τη φορά δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι, γιατί τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω».

Οι δράστες έχουν πολύ πλούσιο ιστορικό και αποδεικνύονται επαγγελματίες στον τομέα της διάρρηξης. Τα τρία άτομα από τη Γεωργία, μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες τους που αναζητούνται, το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει 91 κλοπες σε αποθήκες πολυκατοικιών, αποκομίζοντας τόσο από τα μετρητά και τα κοσμήματα που είχαν αρπάξει όσο και από τα αντικείμενα αξίας που έβρισκαν στις αποθήκες το ποσό των 120.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com