Γενικό προφίλ
Με τη Σελήνη στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων βιώνετε έντονα συναισθήματα που σας ωθούν να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο. Εάν κινηθείτε χωρίς βιασύνη και δείχνοντας διάθεση να ελιχθείτε και να ξανασκεφτείτε κάποια ζητήματα θα έχετε αποτελέσματα που δεν περιμένετε. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή σας χαλαρώνουν.
Κριός
Επικοινωνιακά, σήμερα πετάτε και αυτό σας βοηθά να πετύχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που δεν περιμένατε. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ θα θελήσει να του δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να κάνετε πράγματα μαζί. Αποφύγετε συναναστροφές με άτομα που οικείου περιβάλλοντος γιατί ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή χάσετε τον έλεγχο. Οι γεννημένοι του 1959 θα ξεκινήσετε ένα πρωτοποριακό έργο.
Ταύρος
Μπορεί να θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας με θέρμη και επιχειρήματα όμως η συγκινησιακή σας κατάσταση δεν θα σας το επιτρέπει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πρώτα να κάνετε πράγματα για να ηρεμήσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και μετά να συζητήσετε με τους άλλους. Παραμερίστε την ανυπομονησία σας και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν. Οι γεννημένοι του 1978 θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση.
Δίδυμοι
Αν και το μυαλό σας τρέχει σε επαγγελματικά θέματα, εντούτοις η μέρα είναι γεμάτη από ευκαιρίες για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Ίσως δείξετε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε πρόσωπα που στο παρελθόν δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, γεγονός που θα σας βγει σε καλό. Αποφύγετε να πείτε πράγματα για τα οποία ακόμα δεν είστε σίγουροι για το τι στάση θα κρατήσετε. Οι γεννημένοι του 1968 θα συναντήσετε ένα φίλο από τα παλιά.
Καρκίνος
Σήμερα, νιώθετε πως ίσως πράξατε λάθος σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με άτομα της οικογένειας σας γιατί πολύ απλά δεν είστε έτοιμοι για τις αλλαγές που προκύπτουν. Μέσα από μια αναμπουμπούλα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο περιμένατε ή πιστεύατε. Δείξτε εμπιστοσύνη στο καλό και όλα θα κυλήσουν άνετα και σε κάποιες περιπτώσεις χαλαρά. Οι γεννημένοι του 1975 θα δεχτείτε μια απρόσκλητη επίσκεψη.
Λέων
Μην κινηθείτε σε ρυθμούς πιο γρήγορους από ότι έχετε συνηθίσει γιατί ίσως κάνετε σφάλματα που στη συνέχεια θα είναι δύσκολο να διορθώσετε. Σήμερα θα αναγκαστείτε να αποφασίσετε, αν πρέπει να εμπιστευτείτε ή όχι κάποια άτομα σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα. Αισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια γκρίνια που θα σας αποδιοργανώσει. Οι γεννημένοι του 1979 θα σταθείτε στο πλευρό ενός φίλου.
Παρθένος
Σήμερα καλείστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας δημιουργούν ένταση ή σας κάνουν να χάνετε τη ψυχική σας ισορροπία. Με σύμμαχο τη λογική θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε τις δυσκολίες και συνάμα να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια καινούργια ζωή. Αισθηματικά, κάποια πράγματα φαντάζουν μονόδρομος για αυτό πρέπει να επιδείξετε διάθεση συνεργασίας. Οι γεννημένοι του 1973 θα ασχοληθείτε με θέματα νομικής φύσεως.
Ζυγός
Ίσως ξεκινάτε τη μέρα σας κάπως ανιαρά ή μη έχοντας κάτι ενδιαφέρον να κάνετε. Για να προσθέσετε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας δεν έχετε παρά να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αποφύγετε να εκφράσετε εκτιμήσεις για τη συμπεριφορά κάποιων γιατί στη συνέχεια θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε μια μετακίνηση στο εξωτερικό.
Σκορπιός
Η εμπειρία κάποιου ατόμου από το οικείο περιβάλλον σας αποτελεί αιτία για να αναλογιστείτε, αν όλα όσα υπηρετείτε μέχρι σήμερα σας εκφράζουν. Το ενδεχόμενο να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τις προτεραιότητες της ζωή σας είναι πολύ πιθανόν. Αισθηματικά, ένα πρόσωπο που σας βοηθά αναζητά από εσάς όχι τη φιλία αλλά τον έρωτα. Οι γεννημένοι του 1987 θα πείτε τα πράγματα με το όνομα τους.
Τοξότης
Σήμερα νιώθετε πως αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς σας ήρθαν. Κάποιοι αποφάσισαν να σας δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο και να σας αναγκάσουν να έρθετε σε δύσκολη θέση. Το θετικό είναι πως γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας αγαπούν και σας εκτιμούν και θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε το χαμένο έδαφος. Μην ανοίξετε τα χαρτιά σας όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια. Οι γεννημένοι του 1978 θα δείξετε ψυχραιμία σε μια οικογενειακή αναστάτωση.
Αιγόκερως
Αισθηματικά, κάπου έχετε επαναπαυθεί και περιμένετε από την άλλη πλευρά να κάνει πράγματα και να πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσει η σχέση. Στο χώρο της εργασίας ίσως έχετε κάποια αντιπαράθεση με πρόσωπα που δείχνουν να σας αμφισβητούν. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και συζητήστε τα προβλήματα με διερευνητική διάθεση. Οι γεννημένοι του 1984 δεν θα πιστεύετε τα όσα συμβαίνουν στη ζωή ενός φίλου.
Υδροχόος
Στον τομέα της εργασίας προκύπτουν αλλαγές που, αν και δεν είναι ευχάριστες, μπορούν να αφομοιωθούν, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από την άλλη, ίσως κάποια σφάλματα ή λάθη ατόμων του οικείου περιβάλλοντος τα χρεωθείτε εξαιτίας της διάθεσής σας να τα προστατέψετε. Αποφύγετε να επιμείνετε σε μια θέση σας, αν βλέπετε ότι από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Οι γεννημένοι του 1965 θα απορήσετε με τη συμπεριφορά κάποιων.
Ιχθύες
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά σας θέματα και για λίγο παραμερίζετε ζητήματα που, παρόλο που είναι σημαντικά, μπορούν να περιμένουν. Αισθηματικά, ίσως εκπλαγείτε από την αλλαγή συμπεριφοράς του άλλου προσώπου απέναντί σας. Οικονομικά θα δεχτείτε μια πρόταση που και δεν θα λύνει όλα σας τα προβλήματα σίγουρα θα σας βοηθήσει. Οι γεννημένοι του 1982, μην πείτε τη γνώμη σας σε άτομο που δεν αντέχει να την ακούσει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com