Σε πολλούς άρεσαν αλλά και σε πολλούς άλλους δεν άρεσαν… Πριν το διαγωνισμό πάντως ήταν ένα από τα φαβορί και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή της Ρωσίας να συμμετέχει με τις χαριτωμένες γιαγιάδες, ή πιο σωστά, Buranovskiye Babushki.
Ποιες είναι όμως οι χαριτωμένες γιαγιάδες που έκλεψαν καρδιές στο Μπακού; H μεγαλύτερη είναι 76 χρονών και είναι η Natalia Pugachova και
η μικρότερη είναι 43! ετών και είναι η Olga Tuktaryova. Η ιστορία του παραδοσιακού συγκροτήματος, ξεκινάει από πολύ παλιά. Οι γιαγιάδες όμως έγιναν γνωστές το 2008 όταν τις ανακάλυψε ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός σε μια παραδοσιακή γιορτή στην πόλη Βuranovo από την οποία κατάγονται.
Mετά ήλθε η επιτυχία. Το συγκρότημα γράφει δικά του τραγούδια και είναι δημοφιλές στη Ρωσία. Πλέον είναι και στην Ευρώπη αφού κατάφεραν να ανέβουν στην δεύτερη θέση του διαγωνισμού. Να σημειώσουμε ότι οι Buranovskiye Babushki δεν αποτελούνται μόνο από τις έξι κυρίες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, αλλά από πολλές…γιαγιάδες!
Στο προφίλ τους στο facebook (ναι αμέ οι γιαγιάδες έχουν και facebook!) βρήκαμε φωτογραφίες τους όταν ήταν νέες! Αξίζει να τις δεις:
Η  74χρονη  Valentina Pyatchenko

Η 74χρονη Ekaterina Shklyaeva

Η 73χρονη Galina Koneva

Η 76 χρονη  Natalia Pugachova

Η 63χρονη  Granya Baysarova

Όσο για την 43 χρονη Olga… δεν χρειάζεται ακόμα φωτογραφία από τα νιάτα της
Βέβαια πρέπει να πούμε ότι αν η Όλγα δεν φορούσα αυτά τα ρούχα και είχε μακιγιάζ θα φαινόταν αρκετά νεώτερη…
Πάντως από το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου η εξής φωτογραφία:

Όπως κατάλαβες αριστερά είναι η Μαdonna και δεξιά μια από τις γιαγιάδες η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος αλλά δεν ανέβηκε στη σκηνή του Crystal Hall.  H φωτογραφία τα λέει όλα και είναι πολύ πετυχημένη!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com