Ο πατριός ενός 22χρονου Βρετανού φυλάκισε τη Πακιστανή νύφη του στη κατοικία του και την εξανάγκασε σε σκλάβα του σεξ – προτού το θύμα μάθει αρκετά αγγλικά για να καλέσει την αστυνομία και να παρακαλέσει για βοήθεια.
Ο διεφθαρμένος 56χρονος πήρε τα κοσμήματα και το διαβατήριο της κοπέλας και την ανάγκασε να ορκιστεί στο Κοράνι πως δεν θα μιλήσει πουθενά. Την απείλησε μάλιστα, πως αν δεν υπέκυπτε στις «ορέξεις» του, θα την ανάγκαζε να πάρει διαζύγιο από το γιό του.
Ύστερα από τρεις μήνες κακοποίησης, η γυναίκα βρήκε το κουράγιο να καλέσει την αστυνομία. Η άτυχη κοπέλα ήταν συντετριμμένη και σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Ο σύζυγος της, την είχε εγκαταλείψει στην ίδια της τη μοίρα.
Η 56χρονος μουσουλμάνος, από το Μπράντφορντ, του Γιόρκσαϊρ, υπέβαλλε την 22χρονη σε συνεχή σεξουαλική κακοποίηση, την τραυμάτιζε στα χέρια της με ένα κατσαβίδι και την έκαιγε σε όλη της το σώμα με ένα σίδερο.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, την ανάγκαζε να μην φοράει εσώρουχα, για να κάνει τη κακοποίηση ευκολότερη. Την κακοποιούσε, ενώ η σύζυγος του βρισκόταν εκτός σπιτιού και κλείδωνε όλες τις πόρτες.
Η Πακιστανή ήρθε στην Αγγλία το 2008, σε ηλικία 18 ετών και δεν γνώριζε αγγλικά. Ο σύζυγός της, τη παραμελούσε και ύστερα από λίγο καιρό δεν επέστρεφε στο σπίτι των γονιών του, αφήνοντας τη γυναίκα υπό την εξουσία και τον έλεγχο του πατριού του.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 56χρονος έχει καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com