Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 09/05/2012
Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό από το μεσημέρι και μετά να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com