Σε περίπτωση που είσαι απο τα άτομα που οι φίλοι τους που έχουν σχέση τους πρήζουν να κάνουν κι αυτοί γιατί είναι ωραίο το να μοιράζεσαι και το να έχεις δίπλα σου κάποιον ή απλά είσαι single αλλά θέλεις να δείξεις πως υπάρχει κάποια κίνηση στην προσωπική σου ζωή τότε πρέπει να σου πω πως κυκλοφορεί ο οδηγός που θα σου δώσει συμβουλές για το πως θα πείσεις φίλους και γνωστούς οτι βρήκες εραστή! Φυσικά αυτός ο οδηγός με τα απλά βηματάκια κυκλοφορεί στο internet και είναι ακόμα μια απο τις άπειρες βλακείες που μπορείς να βρείς σερφάροντας! Θα σου πω απλά και γρήγορα τι πρέπει να κάνεις...

Διάλεξε όνομα.
Ένα όνομα απλό, εύκολο  που δεν θα το ξεχνάς. Όνοματα τύπου “Παυσανίας” απορρίπτονται.
Φτιάξε την προσωπικότητα του.
Όταν θα τον περιγράφεις με καμάρι στις φίλες σου θα πρέπει να δείξεις πως έχετε κοινά, πως είναι ενδιαφέρον τύπος. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις γιατί αν τον παρουσιάσεις σαν τον κύριο τέλειο ή θα σε καταλάβουν ή θα σε καταραστούν για το κελεπούρι που βρήκες και θα κουβαλάς και τζάμπα κατάρα.
Δημιούργησε την ιστορία σας.
Που τον γνώρισες. Πότε. Που ήταν το πρώτο ραντεβού. Πως σε κέρδισε. Όλα αυτά που θα σε ρωτήσουν για την αρχή της σχέσης.
Προσωπικά στοιχεία.
Όνομα, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, γενέθλια, χρώμα ματιών και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα πρέπει να πεις για να πειστούν για την ύπαρξη του.
Φτιάξε ένα ψεύτικο mail με τα στοιχεία του.
Και απο εκεί στέλνε στο δικό σου ερωτόλογα και εικόνες με καρδούλες. Φρόντισε να τα τσεκάρεις συχνά όταν είσαι μαζί με τους άλλους για να το δουν κι αυτοί. Αλλιώς δεν έχει νόημα, άδικος κόπος.
Κάνε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς με το όνομα του.
Facebook, twitter, msn και ότι άλλο θέλεις με το όνομα του και την φωτογραφία του. Μην βάλεις καμία φωτογραφία απο κανένα μοντέλο ή γενικά γνωστό. Γκούγκλαρε και βρες μια απλή. Στα προσωπικά του στοιχεία φρόντισε να βάλεις πληροφορίες ίδιες με αυτές που έχεις πεί στους φίλους σου ενώ μην ξεχάσεις να ποστάρεις στον τοίχο σου απο το προφίλ του!
Προσποιήσου πως μιλάς μαζί του στο τηλέφωνο.
Σήκωνε το κινητό και κάνε πως μιλάς μαζί του. Χαμογέλα, μίλα ναζιάρικα πες του πως θα τον πάρεις και εσύ το βράδυ, πέτα του γλυκόλογα  και μετά κλείστο. Και επειδή κάποια στιγμή θα γυρίσουν και θα σου πουν πως δεν χτύπησε το τηλέφωνο φρόντισε να το έχεις πάντα στην δόνηση.
Προσποιήσου πως στέλνεις και μηνύματα.
Αυτό είναι πιο εύκολο! Κάνε πως στέλνεις ή πως παίρνεις μήνυμα και πρόσεχε μην δει κανείς το κινητό σου. Άμα ζητήσουν να τα δουν θα λες πως τα σβήνεις.
Δεν θα τον συναντάς συχνά.
Δεν είναι ανάγκη να τον βλέπεις και κάθε μέρα. Η δικαιολογία της απόστασης είναι ιδανική γιατί έτσι οι φίλοι σου δεν θα σου ζητήσουν να τον γνωρίσουν πολύ σύντομα. Όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν ξέρω τι θα κάνεις  και ο οδηγός δεν δίνει κάποια λύση σε αυτό.
Μάλωνε μαζί του.
Πήγαινε νευριασμένη στις φίλες σου και πες για τον χθεσινό καβγά. Αυτό θα κάνει την ανύπαρκτη σχέση πιο ρεαλιστική. Αν δεν μαλώσετε ποτέ θα είναι ύποπτο.
Μη μιλάς πολύ για αυτή την σχέση.
Μην το πουλάς πολύ γιατί η υπερπροσπάθεια θα χτυπήσει άσχημα και θα σε πάρουν χαμπάρι σύντομα. Άσε τους άλλους να ρωτάνε όταν θέλουν να μάθουν κάτι και εσύ τότε δίνε βασικές πληροφορίες.
Αυτά είναι όσα πρέπει να κάνεις αν θέλεις να πείσεις πως έχεις γκόμενο. Και αυτά είναι επίσης όλα όσα πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις έναν ψεύτικο κόσμο γύρω σου που θα σε βάλει στο τριπάκι να κοροιδεύεις στην ουσία πιο πολύ τον ίδιο σου τον εαυτό αντί τους γύρω σου και θα σε κάνει να χάσεις πολλές ώρες απο την καθημερινότητα σου και την ζωή σου μέσα στις οποίες θα μπορούσες να βγείς και να γνωρίσεις κόσμο και όλα τα παραπάνω να είναι πραγματικότητα και όχι μούφα! Ελπίζω κανείς πουθενά να μην ακολουθήσει αυτές τις συμβουλές και όλοι να το θεωρούν το λιγότερο γελοίο.
Αν παρόλα αυτά επιμένεις να ζεις ψευτικη ζωή να ξέρεις ότι αν έχεις  iPhone, υπάρχει ένα free App που το λένε Fake-A-Text. Κατέβασε το και στέλνε δωρεάν μηνύματα στον εαυτό σου από το Αγόρι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com