Με την τάση που έχει αυτό το κορίτσι να γδύνεται και να επιδεικνύει ενίοτε το αποτέλεσμα σε φωτό που ανεβάζει στο Twitter της, ήταν σίγουρο ότι...
δεν θα αργούσε να έρθει η πρόταση για μια γυμνή φωτογράφηση από τον πρωτομάστορα του είδους!

Ο αειθαλής εκδότης του Playboy, Χιου Χέφνερ, θέλοντας να ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις του περιοδικού, πρότεινε στη σέξι Rhianna να φωτογραφηθεί ολόγυμνη.

Η πρόταση, αν γίνει δεκτή από την τραγουδίστρια, θα την κάνει πλουσιότερη κατά ένα εκατομμύριο δολάρια, αλλά μέχρι στιγμής ο εκδότης δεν έχει πάρει απάντηση.

Η Rihanna το σκέφτεται σοβαρά, αφού μπορεί η ίδια να μην έχει κανένα πρόβλημα με τη γυμνή της φωτογράφηση, θεωρεί όμως ότι μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από οπαδούς της.

Μέχρι τώρα, πάντως, μόνο θετικά σχόλια έχει δεχτεί για τις δεκάδες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια, φορώντας ελάχιστα ή εντελώς γυμνή, προκαλώντας συνήθως σωρεία δημοσιευμάτων.

Οι τελευταίες της φωτογραφίες με αποκαλυπτική εμφάνιση τραβήχτηκαν στη Χαβάη, πριν από λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια των χειμερινών της διακοπών.

Εκεί πόζαρε αμέριμνη στην παραλία, φορώντας ένα λευκό μπικίνι, ενώ, όταν βρέθηκε κάτω από έναν καταρράκτη, έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της.

Κάποιοι πάντως νοσταλγούν ακόμα τις περιβόητες πρώτες ολόγυμνες πόζες της, μέσα σε ένα δωμάτιο και μάλλον αδημονούν για την περιβόητη γυμνή της φωτογράφηση στο διάσημο περιοδικό.

Το μόνο που μένει είναι να το ρισκάρει... 






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com