Δυο από τους εκλεγμένους βουλευτές του κόμματος μίλησαν στην εκπομπή «Αυτοψία» στον Alpha....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που βγήκε στην περιφέρεια Αττικής και Γιάννης Λαγός, που εξελέγη στη Β’ Πειραιά.

Μία πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη…

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής έθεσε το ερώτημα πως «καθάρισε» η περιοχή γύρω από το Σταθμό Λαρίσης, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και όπου καθημερινά φτάνουν παράνομοι μετανάστες.

«Στήσαμε ένα πολυβόλο στον 3ο και αρχίσαμε να ρίχνουμε ριπές. Έπεσαν οι πρώτοι και μετά οι άλλοι δεν ξανάρθαν» ήταν η ειρωνική απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι εξομοίωσαν τη σφαγή του 44χρονου Μανώλη Καντάρη με «μερικές κλωτσιές που έπεσαν σε μερικούς Πακιστανούς» και αρνήθηκε πως στα επεισόδια που ακολούθησαν το τραγικό περιστατικό, μαχαιρώθηκαν μετανάστες.

«Για μαχαιριές δε γνωρίζω», είπε και πρόσθεσε πως στα τηλεοπτικά πλάνα φαινόταν μόνο ένας αλλοδαπός να τρέχει και κάποιοι να προσπαθούν να τον πιάσουν. «Δεν υπήρξε ποτέ μαχαίρι, ποτέ τραυματίας, δεν υπάρχει καν δικογραφία. Να βρείτε ποιος είναι ο κάτοχος του μαχαιριού και να πάτε να τον καταγγείλετε. Κι αν αποδείξετε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, να καταδικαστώ κι εγώ σαν ηθικός αυτουργός».

«Δεν υπάρχει νόμιμος μετανάστης για μας» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γιάννης Λαγός και συμπλήρωσε: «όλοι αυτοί που έγιναν στην πορεία νόμιμοι, μπήκαν παράνομα, δεν τους κάλεσε κανείς εδώ».

Δείτε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στο παρακάτω βίντεο…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com