Μετά από την εμπνευσμένη απόφαση δύο κοριτσιών να τοποθετήσουν κάμερα στα οπίσθιά τους και την παρωδία Ελληνοαμερικανού κωμικού ο οποίος τοποθέτησε κάμερα στο επίμαχο σημείο, μια Γαλλίδα τοποθετεί τη κάμερα στο εναπομείναν σέξι μέρος του ανθρώπινου σώματος, και ειδικότερα του γυναικείου, το στήθος. Με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκαν παραγωγοί ταινιών να προωθήσουν τη νέα τους ταινία. 


Ένα "χυμώδη" τρόπο βρήκαν οι παραγωγοί Αμερικανικής ταινίας στη Γαλλία για να την προωθήσουν λίγες μέρες πριν βγει στις  αίθουσες του κινηματογράφων.
Εμπνευσμένοι από τις νεαρές Καλιφορνέζες από το Λος Άντζελες που είχαν τοποθετήσει τις κάμερες  στα οπίσθιά τους, για  να δουν  τις αντιδράσεις των περαστικών στους καλοσχηματισμένους γλουτούς τους , αλλά και τον Ελληνοαμερικανικό  Αριστοτέλη Αθήρα, που τοποθέτησε την κάμερα στο μπροστινό μέρος του παντελονιού του  σε ένα βίντεο παρωδία  , ήρθε η σειρά της κάμερας του στήθους!

Στο βίντεο βλέπουμε μια  "ευλογημένη από τη φύση" Γαλλίδα να έχει τοποθετήσει βιντεοκάμερα ανάμεσα στο  στήθος της η οποία έχει βγει στους δρόμους του Παρισιού και βιντεοσκοπεί τις αντιδράσεις των περαστικών, οδηγών ταξί, εφημεριδοπωλών κλπ… που δεν ξεκολλάνε τα μάτια τους από το  προκλητικά μεγάλο μπούστο της.

Το βίντεο είναι μια έξυπνη ιδέα των παραγώγων της ταινίας Bon a Tirer- (One week no rules στα Αγγλικά) με πρωταγωνιστές τους Owen Wilson και τον Jason Sudeikis που θα προβληθεί στις αίθουσες από τις 27 του προσεχή Απρίλη.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com