Γενικό προφίλ
Σήμερα είτε δεχτείτε επισκέψεις είτε πάτε καλεσμένοι σε ένα φιλικό σπίτι μπορείτε να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να συζητήσετε και γιατί όχι να φλερτάρετε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό πέρα από ασυνήθιστα ή συλλογικά καλλιτεχνικά θεάματα «τρελαίνεται» και για ερωτικά παιχνιδίσματα. Παράλληλα, με την αρμονική όψη μεταξύ Ερμή και Άρη, οι πατέντες δίνουν και παίρνουν. Αλλά και για τους λιγότερο ...θρασείς, ένα βιβλίο με οδηγίες θα συμβάλλει στο να συνδέσετε το pc της θείας ή να φτιάξετε το ποδήλατο του φίλου σας μιας και εκείνου δεν πιάνουν τα χέρια του.
ΚΡΙΟΣ 
«Σε ανοιχτή ακρόαση»
Σήμερα, μετακινείστε και πασχίζετε για χάρη των φίλων και των προσφιλών σας προσώπων. Είτε θέλουν μια εξυπηρέτηση είτε χρειάζονται τις τεχνικές σας γνώσεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε όμορφα που βοηθάτε. Αισθηματικά, η διαφορετικότητα είναι in και οι προκλήσεις περισσεύουν. Έτσι, τα αρχικά «πειράγματα» δεν θα αργήσουν να εξελιχθούν σε μια ...επική πολιορκία. . Οι γεννημένοι του 1991 ίσως παρακολουθήσετε κάποιο καλλιτεχνικό γεγονός.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»
Σήμερα αγχώνεστε για το ότι κάποιος περιμένει κάτι από εσάς και μάλιστα όσο το σκέφτεστε θυμάστε και άλλα πρόσωπα και μαζί τους επιπλέον εκκρεμότητες. Μην αναστατώνεστε, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Το θετικό είναι ότι έχετε αρχίσει να ανεβαίνετε τη σκάλα με τις υποχρεώσεις και κάποια στιγμή θα τελειώσει. Πολύ πιθανόν να χρειάζεται να μάθετε πρώτα κάτι και ύστερα να κινηθείτε. Οι γεννημένοι του 1988 θα επισκεφτείτε με το σύντροφο ή τα παιδιά ένα φιλικό σπίτι.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Τα πάντα ρει»
Δεν είστε από τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να εγγυηθούν ότι τα αισθήματα σας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Στο όνομα της ελευθερίας ίσως το ...παρακάνετε λίγο αλλά αν βάλετε στη ζυγαριά την ικανοποίηση σας και την κριτική των άλλων, η πλάστιγγα σίγουρα θα γείρει προς το πρώτο. Εξάλλου «οι άλλοι ας περιμένουν και αν δουν, είδαν». Επαγγελματικά, θα έχετε κάποιες ενδείξεις ότι κάποια πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Οι γεννημένοι του 1983 δεν θα δεχτείτε να αλλάξετε για χάρη κανενός.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Το μυστικό είναι επιμονή μέχρι να επιτευχθεί η αλλαγή»
Δυσκολεύεστε να «σπάσετε» κάποιες συνήθειες αλλά τουλάχιστον το παλεύετε. Και αυτή είναι η ουσία να αγωνιστείτε μέχρι τέλους κι όχι στο πρώτο μεγάλο εμπόδιο να πείτε «σταματάω ... δεν αλλάζουν τα πράγματα». Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα γεγονότα και η ζωή σας θα γίνει καλύτερη. Πολύ πιθανόν να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα που τα είχατε ξεχασμένα. Οι γεννημένοι του 1985 θα βρεθείτε μαζί με άλλους σε ένα καινούργιο μέρος.
ΛΕΩΝ 
«Όλα γυρίζουν γύρω από το χρήμα»
Σήμερα, πολύ πιθανόν να ζητήσετε τις συμβουλές πρόσωπων από το φιλικό σας περιβάλλον σχετικά με τα οικονομικά σας ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε για να λάβετε ή να δώσετε χρήματα. Νέες γνωριμίες σας αφήνουν ελπίδες για κάτι περισσότερο πέρα μιας τυπικής γνωριμίας αλλά οι συνθήκες προς το παρόν δεν ευνοούν για να γίνει κάτι άμεσα. Οι γεννημένοι του 1987 θα κλείσετε μια συμφωνία με ένα γυναικείο πρόσωπο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Χαρά και εργασία»
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί κοινωνικές εκδηλώσεις που προωθούν θέματα δουλειάς ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας κλείσει πονηρά το μάτι κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή συνεργασίας. Μαζί με φίλους μπορεί να κανονίσετε να κάνετε κάτι για τα παιδιά σας ή να πάτε κάπου που θα ησυχάσετε από το θόρυβο της πόλης. Οι γεννημένοι του 1978 θα ασχοληθείτε πιο πολύ με την εμφάνιση σας.
ΖΥΓΟΣ
«Είστε ευτυχισμένοι και θέλετε να το φωνάξετε»
Όμορφα συναισθήματα μοιράζεστε μαζί με άλλους όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη, την εκπαίδευση ή το εξωτερικό. Συνάμα το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα που κατά το παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί ή για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Ίσως πάλι μετακινηθείτε εσπευσμένως για να συναντήσετε το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα αντικρούσετε κάποιες ακραίες απόψεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ξαφνική ερωτική λιγούρα»
Η δουλειά σας έχει αρχίζει να αποδίδει κάτι που φαίνεται και από τα αυξανόμενα έσοδα. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, είσαστε αισιόδοξοι και αυτό σας επιτρέπει να χαίρεστε την κάθε στιγμή. Από τους πιο «ζωηρούς» του ζωδιακού αυτήν την περίοδο, δεν αφήνετε ...γάτα να σας ξεφύγει και πόσο μάλλον όταν η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό σας υπόσχεται κάτι όμορφο χωρίς δεσμεύσεις. Οι γεννημένοι του 1976 θα λάβετε κάποιο επίδομα ή επιδότηση.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Κάτι καινούργιο»
Ο κεραυνοβόλος έρωτας σήμερα χτυπά τη δική σας πόρτα και εσείς του ανοίγετε με τρελή χαρά, προκειμένου να ζήσετε μια περιπέτεια ή μια σχέση δεν έχει σημασία, αρκεί να ταξιδέψετε για λίγο στο άγνωστο. Επαγγελματικά, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν ξέρετε αν θα μπορείτε μετά βεβαιότητας να κάνετε γιατί οι άλλοι στηρίζονται σε εσάς. Οι γεννημένοι του 1987 θα ανταλλάξετε γνώσεις με κάποιο άλλο πρόσωπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Ξέρετε πολύ καλά που βαδίζετε»
Αν και νιώθετε αμήχανα με ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας δεν διστάζετε να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Κατά μια έννοια είσαστε σε μια θέση ισχύος και αυτό σας βοηθά να χειριστείτε το όλο θέμα με ευκολία παρά τις συναισθηματικές σας επιφυλάξεις. Συμφωνίες με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια σας ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1982 θα λάβετε ένα ευχαριστήριο μήνυμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον»
Φαεινές και έξυπνες ιδέες έρχονται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που δημιουργείτε διασκεδάζετε ή ...ερωτοτροπείτε. Στο χώρο της εργασίας μέσα από συζητήσεις βρίσκετε λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό ενώ πολύ πιθανόν να παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να καλύψετε κάποια οικονομικά κενά. Πάντως δεν θα διστάσετε να κάνετε έξοδα για ένα δώρο σε ένα πρόσωπο που θα πάρει πολύ μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1973 θα χρειαστεί να προβείτε σε κάποια ξεκαθαρίσματα.
ΙΧΘYΕΣ 
«Η καρδιά σας είναι ευτυχισμένη»
Σήμερα, ο ουρανός θέλει να σας δει ήρεμους και χαρούμενους και για αυτό φροντίζει να σας παρέχει όλες τις ευκαιρίες για να συμβεί αυτό. Πρώτον, βελτιώνει την επικοινωνία με το σύντροφο και δεύτερον, μέσα από εκπλήξεις, φροντίζει ώστε η σχέση σας να αναθερμανθεί. Παράλληλα, κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες μπαίνουν σε καλό δρόμο και αυτό φωτίζει το μέλλον σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε κάποια έξοδα για τη βεράντα ή γενικά το σπίτι σας.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com