Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 23.00 όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν απόστρατο αξιωματικό 50 ετών....

ο οποίος τρομοκρατημένος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν στην περιοχή της Ροδίτσας και με την απειλή δυο καλάσνικοφ και ενός πιστολιού του πήραν το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τον έδεσαν σε ένα δέντρο.

Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, σήμανε συναγερμός. Στήθηκαν μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία και αστυνομικοί οπλισμένοι «χτένιζαν» όλη τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας αλλά και της ανατολικής Φθιώτιδας για τον εντοπισμό των δραστών και του ασημί όχημα που πήραν από το θύμα.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι το «θύμα» να πει την αλήθεια στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή δεν υπήρξαν καλάσνικοφ και ληστές, αλλά ένα ροζ ραντεβού με μια φίλη του από την Αλβανία, το οποίο δεν εξελίχθηκε όπως αυτός το ονειρευόταν.

Σύμφωνα με τα όσα τελικά είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος, είχε πάει μαζί της σε αγροτικό δρόμο μεταξύ της Μαγνησίας και της Ροδίτσας, κοντά στις γραμμές του τρένου.
Στις 22.30το βράδυ εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα ομοεθνείς της φίλης του, οι οποίοι αφού τον έδεσαν σε ένα δέντρο, πήραν το αυτοκίνητό του μαζί με την Αλβανίδα και εξαφανίστηκαν.

Όταν, μετά από 40 λεπτά περίπου, κατάφερε να λυθεί, περπάτησε μέχρι το περίπτερο στην πλατεία της Νέας Μαγνησίας και πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία. Έτσι φοβούμενος να πει για το ροζ ραντεβού, αφού είναι παντρεμένος, σκαρφίστηκε την ιστορία με τα καλάσνικοφ και τους κακοποιούς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com