Όλα άρχισαν μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η Μπέθανι Βάλας ζούσε στον λαμπερό κόσμο της πασαρέλας από την ηλικία των...

...12 χρόνων και πολλές συνομήλικές την την ζήλευαν για τα ιλουστρασιόν εξώφυλλα, τα πολλά λεφτά, τις γνωριμίες με τους σούπερ σταρ που έβλεπαν στην τηλεόραση ή είχαν αφίσα στον τοίχο τους.

Το όμορφο κορίτσι από τη Βρετανία με τις δεκάδες φωτογραφίσεις και τη ζηλευτή καριέρα, όμως, ξυπνούσε κάθε πρωί με την αγωνία της ζυγαριάς.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που κατάλαβε πόσο κοντά ήταν σε μια ζωή σαν των ειδώλων της, από την ημέρα που μπήκε στην εφηβεία και ένιωθε τα βλέμματα των αγοριών πάνω της, έκανε μεγάλο αγώνα να αδυνατίσει.

Όσο έχανε κιλά, όμως, τόσο πιο χοντρή ένιωθε, με αποτέλεσμα αμέσως μετά τη λήψη οποιασδήποτε ποσότητας τροφής να κάνει εμετό. Βουλιμική και ανορεκτική πια, έφτασε να μην μπορεί να εμφανιστεί στην δουλειά της, να μη μπορεί καν να σταθεί στα πόδια της.

Τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να καταλαβαίνει την τραγική κατάσταση της υγείας της και προσπαθούσε να τρώει με το ζόρι προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει την φωτογράφηση για τη καινούριο της portfolio.

Άφησε την τελευταία της πνοή στο παιδικό της δωμάτιο, στο σπίτι της γιαγιάς της, ενώ κοιμόταν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com