Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του νεαρού ηθοποιού-Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της σύγκρουσης

Πολλά ερωτήματα γεννιούνται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο που έχει θέσει σε κίνδυνο την υγεία του νεαρού ηθοποιού, Τόμα Πρωτόπαπα.

Το Leaks.gr φέρνει στη δημοσιότητα το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού που χτύπησε από την πίσω πλευρά το μαύρο Smart που οδηγούσε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με την τροχαία, το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης της Αττικής Οδού ενώ για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο του ηθοποιού. Σύμφωνα με την κατάθεση του στην τροχαία, ο οδηγός ισχυρίζεται πως ο ήλιος τον τύφλωσε και δεν είδε το μαύρο αυτοκίνητο.

Στην εκπομπή "Μίλα" αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως έγινε το τροχαίο καθώς βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού. Ο ίδιος είπε πως το βαν βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα ενώ η δεξιά ρόδα πατούσε μέσα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα, ούτε φρέναρε.

Η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα έρχεται σε συμφωνία με τις ζημιές που φαίνεται και από τις φωτογραφίες ότι έχει υποστεί το όχημα της Αττικής Οδού. Όλη η μπροστινή δεξιά πλευρά έχει καταστραφεί.

Οι ζημιές ωστόσο που προκάλεσε στο μικρό Smart ήταν πολύ μεγαλύτερες με τον αυτόπτη μάρτυρα να περιγράφει πως το αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα.

Η κατάθεση του οδηγού

Την πρώτη του κατάθεση έδωσε στην τροχαία, ο υπάλληλος της Αττικής οδού που συνεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, με θύμα τον νεαρό ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαπα...

Ο οδηγός του οχήματος της Αττικής οδού, παραδέχτηκε πως είναι υπεύθυνος για το τροχαίο, ενώ αποκάλυψε πως τον τύφλωσε ο δυνατός ήλιος και έτσι δεν είδε το σταματημένο όχημα του ηθοποιού.

Για την υπόθεση, η οποία ερευνάται και από την τροχαία, δεν έχει βγει ακριβές πόρισμα, ενώ αναμένονται περισσότερα διευκρινιστικά στοιχεία.

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνει από την Κυριακή ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από το τροχαίο που είχε.

Στο πλευρό του Τόμας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega «Βασιλιάδες», βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, η σύντροφός του, Ιωάννα, και στενοί του φίλοι.

«Δε με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός. Θα γίνει καλά. Το πιστεύω» είπε στους φίλους του η Ιωάννα, αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso».

Η επίσημη ανακοίνωση της Εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σχετικά με το τροχαίο ατύχημα

«Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον Τόμας Πρωτόπαπα την Κυριακή το πρωί στην Αττική Οδό. Tο ατύχημα αυτό μας έχει συνταράξει όλους, ειδικότερα δε τον οδηγό του οχήματος της εταιρίας, ο οποίος είναι συντετριμμένος. Ευχόμαστε και εμείς μαζί με όλο τον κόσμο να μπορέσει ο Τόμας να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, στη διάθεση των οποίων βρίσκονται όλα τα σχετικά στοιχεία».

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του ηθοποιού

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαππα με την οικογένεια του άτυχου ηθοποιού ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα.

Τη Δευτέρα υπήρξαν κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά σήμερα οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι. Ο Τόμας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ δεν αντιδράει στην αγωγή.

«Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», δήλωσε ο θείος του στην εφημερίδα Εspresso.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com