Παγκόσμιο σάλο αλλά και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η ιστορία της 16χρονης Τινκ Ξιαφέν από το Πεκίνο...
Ακόμα δεν έχει τελειώσει το σχολείο και έχει το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο!

Ζυγίζει 13 κιλά ο κάθε μαστός, σύνολο 26 κιλά όλο της το στήθος.

Η Τινκ έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας καθώς δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια παρά μόνο μπρούμυτα! Ακόμα, όταν κάθεται, ή είναι όρθια μετά από ελάχιστη ώρα την πιάνουν αφόρητοι πόνοι στη μέση και στο θώρακα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, δεν μπορεί να κάνει γυμναστική δεν μπορεί γενικότερα να ευχαριστηθεί τη ζωή της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Όπως η ίδια λέει, το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 ετών και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις…

Η Τινκ Ξιαφέν μάλιστα πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο εδώ και 6 μήνες διότι η ζωή της έχει γίνει αφόρητη στο σχολείο, ενώ τον περασμένο μήνα, οι γιατροί στο Πεκίνο που την εξέτασαν της πρότειναν πως θα πρέπει να προβεί σε μερική μαστεκτομή, να αφαιρέσουν δηλαδή μεγάλο μέρος από το στήθος της προκειμένου να σταματήσουν οι οσφυαλγίες, οι μυϊκοί πόνοι και να μπορέσει να κοιμηθεί σαν άνθρωπος!

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και το γεγονός ότι η μικρή μπορεί και να εκμεταλλεύεται το γεγονός, αν λάβουμε υπόψη μας τις προκλητικές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο...

Υπάρχουν έντονες φήμες ότι η 16χρονη συμμετέχει σε ταινίες πορνό και διάφορες εταιρίες από τις ΗΠΑ την έχουν προσεγγίσει! 


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com