ΚΡΙΟΣ
Είστε στην φάση που ανταλλάσετε πληροφορίες με άτομα τα οποία ίσως να είναι σε ένα ταξίδι. Πάντως θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία να συνδυάσετε αυτά που θέλετε να κάνετε με την επικοινωνιακή σας φύση. Όσοι ασχολείστε με πωλήσεις θα έχετε επιτυχία. Ίσως να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που θα σας δώσει μια μεγαλύτερη επαγγελματική ευκαιρία. Μια άλλη γνώση σίγουρα θα σας κάνει καλό. Γενικά το ενδιαφέρον σας να συλλέγετε νέες πληροφορίες και να ενημερώνεστε για το τι γίνεται σας κάνει καλό σε όλους τους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα φροντίσετε να ελιχθείτε στα οικονομικά σας. Θέλετε να τα φέρετε βόλτα και με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσετε να είστε απόλυτοι και ανασφαλείς. Σίγουρα θα ρίξετε τον πήχη και θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και αυτό θα σας βοηθήσει. Η σχέση με έναν Τοξότη θα περάσει σε άλλη φάση και ίσως να γίνετε και εσείς περισσότερο ελεύθεροι σε θέματα συμπεριφοράς. Κατά τα άλλα η επαφή σας με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα περάσει από μια καλή φάση. Έχετε καταλάβει ότι κάτι πάει να γίνει στο θέμα των οικονομικών σας ή γενικά στη ζωής σας και αυτό σας δίνει μια εσωτερική δύναμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιλαμβάνεστε περισσότερο τις δυνάμεις σας και μπορεί να πάρετε απόφαση να κάνετε περισσότερες επαφές με άτομα που σας τις βγάζουν προς τα έξω. Πάντως το βλέπετε και εσείς ότι έχετε ανάγκη να φανείτε ή ακόμα και να σας θαυμάσουν μέσα από κάτι που κάνετε. Είναι σημαντικό αυτό γιατί εσείς με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε την επιθυμίανα παραμείνετε σταθεροί στο έργο σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε κάποιες ψευδαισθήσεις με θέματα που αφορούν την εικόνας και ίσως να βασανίζεστε από αυτές. Να είστε προσεκτικοί στην δουλειά σας ή με άτομα που σας τάζουν χωρίς να κάνουν πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε αποφασίσει να μείνετε μόνοι και κατά κάποιο τρόπο να παραμείνετε στην αφάνεια. Γιατί θέλετε να κάνετε τις δικές σας -ακόμα και μυστικές- συναντήσεις ή να μείνετε μόνοι για να απολαύσετε ένα ωραίο βιβλίο. Παρόλα αυτά θα έχετε επικοινωνία με έναν Τοξότη κυρίως μέσα στην δουλειά σας. Αλλά το ζητούμενο για σας είναι να κάνετε την στροφή σας που θα σας βάλει και πάλι σε μια πιο αισιόδοξη φάση. Οι αλλαγές σας πάντως έγκειται στο ότι έχετε σταματήσει να συγχρονίζεστε με τους άλλους και θέλετε πιο πολύ να είστε ο εαυτός σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την δική σας θέση και να μπορέσετε να πάρετε την εύνοια που τώρα σας δίνεται.

ΛΕΩΝ
Είστε σε φάση επικοινωνιακή για αυτό μοιράζεστε με φίλους και γνωστούς απόψεις αλλά και κοινές παρέες. Η διασκέδασή σας μπορεί να είναι σημαντική και ίσως μέσα από ένα άνοιγμα να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι αλλά και ανοικτοί σε κάθε νέα ευκαιρία. Όταν έχετε ανοίγματα είναι καλό να τα επωφελείστε γιατί χρειάζεστε υλικό για να δουλέψετε παραπάνω. Κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να σας έχουν προκαλέσει μεγάλη ευαισθησία γι' αυτό και με τον τρόπο σας προτιμάτε να ασχολείστε μόνο με τα πολύ δικά σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να είστε κάπως μπερδεμένοι γιατί θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία θα σας αγχώσουν και ίσως να μην προλάβετε να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Για αυτό είναι σημαντικό να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μην συντονιστείτε με λάθος άτομα ή καταστάσεις. Ίσως για να πετύχετε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους να χρησιμοποιήσετε το ένστικτό σας που πάντα σας βοηθάει και σας καθοδηγεί σωστά. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα γίνεται μέρα με την ημέρα καλύτερη. Με τον Δίδυμο χρειάζεται να μην μπερδευτείτε με αυτά που λέτε γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.


ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ άνετοι και επικοινωνιακοί και σίγουρα θα γεμίσετε πιο εύκολα τις μπαταρίες σας γιατί εσείς όταν απελευθερώνεστε και υπάρχει επικοινωνιακό παιχνίδι, τότε νιώθετε πολύ καλά και έχετε και την δυνατότητα να κάνετε πιο εύκολα τις δουλειές σας και γενικά τα δικά σας σχέδια. Επειδή θα έχετε εύνοια, καλό είναι να συμπεριφερθείτε διπλωματικά για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Κυρίως ένα άτομο από το εξωτερικό θα σας δώσει το πράσινο φως για να έρθετε πιο κοντά. Ένας ακόμα Ζυγός μπορεί να εμφανιστεί από το παρελθόν σας. Καλό είναι να σταθμίσετε όλα τα γεγονότα και μετά να αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε μεγάλη διάθεση να μοιραστείτε ακόμα και κάποια θέματα που σας ενοχλούν και είναι βαθιά μέσα σας. Είναι σημαντικό να κερδίσετε το στοίχημα με έναν Δίδυμο και να απελευθερωθείτε ακόμα και από κάποιο θυμό τον οποίο ίσως να κρατάτε βαθιά μέσα σας. Πάντως σήμερα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε την υποστήριξη κάποιων ατόμων και κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Για αυτό κινηθείτε με διπλωματία και με μεγαλύτερη άνεση σε όλες τις επαφές σας. Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη. Ένα πρόσωπο που θα σας φαίνεται πολύ προσφιλές θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σίγουρα θα μοιράσετε την δύναμή σας στους άλλους και ίσως τη διασκορπίσετε από εδώ και από εκεί, μιλώντας και ανταλλάσοντας πληροφορίες με τους γύρω σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε συμφωνίες και κυρίως σε θέματα οικονομικά γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και διαψεύσεις που ίσως να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ο Δίδυμος και ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σας παρασύρει στα δικά του τα τερτίπια. Κρατήστε όσο μπορείτε τα δικά σας μέτρα και σταθμά για να μπορέσετε να δυναμώσετε και να μην χαθείτε μέσα στην πολυπλοκότητα του συστήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανανεώνεστε μέσα από την επικοινωνία. Ίσως νιώθετε ότι σας μπερδεύει και είναι για τα δικά σας μέτρα ελαφρώς ρηχό και επιφανειακό όλο αυτό το σύστημα αλλά καλό είναι να γίνονται συζητήσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Μπορεί να σας εκνευρίζουν γιατί δεν θέλετε να βγαίνουν όλα μπροστά, φόρα παρτίδα ή να μην σας αρέσουν οι συζητήσεις που δεν έχουν βάση. Αλλά είναι καλό να είστε πιο ανοικτοί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε και την εύνοια κάποιων που μέχρι τώρα έχετε αντιπαλότητα. Η σχέση με έναν Δίδυμο μερικές φορές σας εκνευρίζει γιατί ζητάτε το απόλυτο και δεν το έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια πολύ καλή ημέρα όπου θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με περισσότερη ενέργεια και θα βρεθείτε εμπρός σε ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα είναι μόνο για το καλό σας. Επενδύστε στο καινούργιο για να έχετε δεδομένη την αξία σας. Είστε τα άτομα που έρχεστε από το μέλλον και όλο αυτό σας δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση και σας δείχνει ότι όλα θα πάνε καλά. Έχετε βέβαια μερικές φορές τα κολλήματά σας ή την περίεργη συμπεριφορά σας. Ίσως να έχετε βαρεθεί την μοναξιά και να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό σε επίπεδο συναισθηματικό. Πάντως αν σήμερα περιμένετε χρήματα θα τα έχετε άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε σε μεγάλη επικοινωνιακή φάση και κυρίως προσπαθείτε να κάνετε επαφές με περισσότερα άτομα. Αυτό βέβαια θα σας φέρει μια πολυδιάστατη κατάσταση η οποία ίσως σας δημιουργήσει και μια κούραση από τα πολλά πράγματα που θα κάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και στην διάδοση των πληροφοριών. Είναι σημαντικό να επεκταθείτε και να κάνετε τα δικά σας πράγματα. Έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί και να εξαφανιστείτε γιατί θέλετε να απελευθερωθείτε εδώ και καιρό από τα κακώς κείμενα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com