«Μου έκαναν ανήθικες προτάσεις»! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ πασίγνωστης ηθοποιού!
Είναι τόσο... σέξι που δύσκολα θα... αντέξει άνθρωπος του χώρου της! Πως αντέδρασε η ίδια στις ανήθικες προτάσεις που της έγιναν τι ήταν αυτό που την κράτησε να μην ενδώσει στον πειρασμό για μία ακόμη "καλύτερη" καριέρα;
«Το πάλεψα. Βρέθηκαν πολλά στον δρόμο μου. Τα αντιμετώπισα ευτυχώς, γιατί είχα τα μυαλά μου στο κεφάλι μου. Είμαι και τσαμπουκάς. Βρέθηκαν άνθρωποι στον δρόμο μου που μου έλεγαν "για να κάνεις μια δουλειά πρέπει...", μου έκαναν ανήθικες προτάσεις. Δεν θα έχανα την αξιοπρέπειά μου για κανέναν. Είπα πολλά "όχι", αλλά δεν το μετάνιωσα λεπτό», εξομολογείται η Μαρία Κορινθίου.
Η Espresso έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σέξι ηθοποιό, από το οποίο και σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα:
Οι δυσκολίες την έκαναν πιο δυνατή. Αλλωστε ήξερε ότι τίποτε δεν θα της χαριστεί. Το πείσμα της ήταν σύμμαχός της. Η Αμερική ήταν και παραμένει η μεγάλη της αγάπη. «Ακόμη και τώρα θα έφευγα με χίλια για την Αμερική με την οικογένειά μου. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου αναζητώ πώς θα φύγω, αλλά τώρα με το παιδί δεν είναι εύκολο. Εκεί "συναντήθηκα" και με την υποκριτική. Στο πανεπιστήμιο ήμουν ΟΚ, αλλά κάτι μου έλειπε. Ολα έγιναν τυχαία. Περνούσα έξω από μια σχολή θεάτρου και σκέφτηκα "λες;". Μπήκα και αυτό ήταν. Το λάτρεψα». Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περίμενε. Αν και δεν υπήρχε ούτε ως σκέψη να επιστρέψει στην Ελλάδα, αναγκάστηκε: «Εληξε η βίζα μου και έπρεπε να γυρίσω. Εκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω. Στο δικαστήριο μου έδωσαν τελική ημερομηνία 29/1/2004 για την παραμονή μου. Επεσα σε κατάθλιψη. Ηρθα στην Ελλάδα και δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Μετά από τέσσερις μήνες είπα ότι δεν πάει άλλο και συνήλθα». Η πρώτη της δουλειά στην Ελλάδα ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό Athens DJ. «Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος είναι παιδικός μου φίλος και του είπα αν ακούσει κάποιον σταθμό να ζητάει μια κοπέλα να μου το πει, γιατί στο πανεπιστήμιο έκανα μαθήματα ραδιοφώνου. Μετά από δύο εβδομάδες ξεκίνησα στην πρωινή εκπομπή με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο». Παράλληλα, η Μαρία κάνει αυτό που είχε μάθει στην Αμερική, αναζητώντας δουλειά ως ηθοποιός. Αρχισε να στέλνει βιογραφικά ψάχνοντας την ευκαιρία.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com